Epson prezintă cele mai noi imprimante SureColor la Heimtextil

Noile tehnologii Epson permit designerilor, producătorilor de obiecte promoționale și retailerilor să își diversifice cu ușurință și cu investiții mici gama de produse comercializate

Epson prezintă cele mai noi imprimante SureColor la Heimtextil

București, 07 ianuarie 2016 - Epson va prezenta cele mai noi imprimante inkjet cu sublimare din gama SureColor la Heimtextil, cel mai mare târg internațional dedicat industriei textile unde se întâlnesc cei mai importanți producători, retaileri și designeri ai acestei industrii.

Târgul va avea loc în perioada 12 – 15 ianuarie, iar vizitatorii vor putea vedea la standul Epson (E15 Hall 4.0, Messe Frankfurt) cum pot fi folosite noile tehnologii pentru a realiza printuri pe diferite medii de tipărire, precum textile, ceramică, sticlă, plastic, metal sau lemn. O dovadă în acest sens este și colecția de vaze, farfurii, cești și tacâmuri, semnate Blooming Bryony și făcute special pentru Heimtextil pentru a arăta faptul că designerii de obiecte decorative și echipamente pentru uz casnic, producătorii și retailerii își pot diversifica gama de produse cu ușurință și cu investiții reduse.

Imprimantele Epson SureColor oferă o flexibilitate completă pentru oricine caută să producă volume mici și medii de produse pentru interior. Toate obiectele care vor fi expuse la standul Epson au fost realizate folosind imprimanta SureColor SC-F6200 în asociere cu compania specializată în sublimare 3D, SubliTec. De asemenea, imprimanta SureColor, a fost folosită pentru sublimarea pe panouri ChromaLuxe, pentru a produce blaturi pentru mese rezistente la zgârieturi, suporturi pentru pahare și panouri de metal.

Utilizând cerneluri UltraChrome DS, această imprimantă pentru sublimare produce imagini vibrante excepționale. La imprimarea prin sublimare pe medii de tipărire rigide, cerneala neagră standard produce nuanțe fine, perfecte pentru crearea bunurilor promoționale. Cernelurile reprezintă însă doar o parte din soluția Epson completă. Aceasta include şi hardware, software, capul de printare, hârtia pentru sublimare, garanția şi service-ul.

Personalizarea obiectelor este din ce în ce mai comună, iar tehnologia de sublimare a cernelii oferită de Epson, constituie una dintre cele mai versatile metode de printare digitală care permite producerea unei game foarte mari de produse decorative.

Gama de materiale pe care se poate sublima continuă să se extindă, iar tehnologia Epson de ultimă generație permite imprimarea pe o multitudine de suprafețe, la o calitate foarte bună, a unor design-uri din ce în ce mai complicate, în culori vibrante și care sunt durabile în timp.

Această tehnologie oferă multiple oportunități pentru companiile care vor să își extindă portofoliul și, de asemenea, deschide piața pentru noi investiții.


Despre Epson

Epson este lider global în ceea ce privește inovațiile, dedicându-se depășirii așteptărilor clienților săi prin intermediul soluțiilor pentru piețe diverse, precum cele destinate birourilor, pentru utilizarea acasă, pentru comerț și industrie. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală, sisteme de imprimare și proiectoare 3LCD până la roboți industriali, ochelari inteligenți și sisteme de detecție și se bazează pe tehnologii originale compacte, economice și de mare precizie.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajați în 94 de companii din întreaga lume și este mândru de contribuțiile permanente aduse protejării mediului și comunităților în care operează.

http://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia și Africa. Având o forță de muncă de 1.700 de angajați, vânzările Epson Europe în anul financiar 2013 au fost de 1.517 milioane de euro. http://www.epson.eu