Epson a fost clasificat în ,,Top 100 Inovatori Globali’’pentru al șaselea an consecutiv

Solicitările de brevete au jucat un rol important

Epson a fost clasificat în ,,Top 100 Inovatori Globali’’pentru al șaselea an consecutiv

Seiko Epson Corporation (TSE: 6724, „Epson”) a fost clasificat în ,,Top 100 Inovatori Globali’’ 2016 de către Clarivate Analytics din Philadelphia, anterior divizia de proprietate intelectuală şi ştiinţă a companiei Thomson Reuters. Epson a apărut pe listă în fiecare an de la crearea acesteia, în 2011.

Hirofumi Hino de la sucursala Clarivate Analytics Japonia i-a înmânat lui Toshiya Takahata, director executiv şi director general administrativ al Diviziei de Proprietate Intelectuală Epson, un trofeu pentru a comemora ocazia

Criteriul de selecţie (menţionat de Clarivate Analytics)

Metodologia de alegere a celor mai buni 100 de Inovatori Globali analizează brevetele în baza a patru criterii principale (volum, succes, globalizare şi influenţă). Epson a fost inclus în listă în principal datorită ratei de succes, care indică raportul dintre brevetele acordate şi numărul de solicitări înregistrate.

Proprietatea intelectuală în cadrul Epson

Epson înregistrează aproximativ 4.000 de solicitări de brevete pe an. Deţine aproximativ 50.000 de brevete la nivel global şi lucrează cu agenţii de brevete din cel puţin 20 de ţări. În clasamentul brevetelor pentru anul fiscal 2015, compania Epson s-a clasat a şaptea în Japonia la numărul de brevete acordate, a şaisprezecea în Statele Unite şi a cincisprezecea în China (în clasamentul companiilor străine). Epson posedă capacităţi de proprietate intelectuală de clasă mondială şi este lider în domeniu în ceea ce priveşte cantitatea şi calitatea brevetelor în categorii de produse precum imprimantele cu jet de cerneală şi proiectoarele.

 

Declaraţiile. domnului Toshiya Takahata, director executiv şi director general administrativ al Diviziei de Proprietate Intelectuală Epson

„Sunt extrem de fericit şi mândru că Epson a fost din nou onorat cu includerea în lista celor mai buni 100 de Inovatori Globali. Strategiile de afaceri şi strategiile privind proprietatea intelectuală ale companiei Epson sunt strâns legate între ele în baza programului Epson 25 Corporate Vision. Achiziţia de brevete de calitate superioară care contribuie la activitatea noastră reprezintă o prioritate pentru noi. Cred că Clarivate Analytics a observat şi a apreciat activitatea noastră şi de aceea am fost incluşi din nou în lista cu cei mai buni 100 de Inovatori Globali. Proprietatea intelectuală extinde potenţialul activităţilor curente şi viitoare ale companiei Epson. Divizia de proprietate intelectuală va continua să colaboreze îndeaproape cu departamentele de cercetare şi dezvoltare pentru a atinge obiectivul Epson de a deveni o companie cu adevărat indispensabilă prin crearea de produse şi servicii care fac lumea mai bună."

Top 100 Inovatori Globali

Clarivate Analytics analizează proprietatea intelectuală şi brevetele în baza datelor proprietare pentru a determina care sunt cele mai inovatoare corporaţii şi instituţii din lume. Analiza foloseşte patru criterii principale: volum, succes, globalizare şi influenţă. Înfiinţat în 2011, catalogul Top 100 Inovatori Globali a ajuns acum la a șasea ediție.

Pentru detalii, consultaţi comunicatul de presă al companiei Clarivate Analytics.
http://news.clarivate.com/2017-01-10-Clarivate-Analytics-Names-2016-Top-100-Global-Innovators

Pentru mai multe detalii privind activităţile de proprietate intelectuală ale companiei Epson, faceţi click pe linkul de mai jos.
http://global.epson.com/innovation/intellectual_property/