Epson lansează primul proiector laser ultra-short-throw, cea mai bună alternativă la televizoarele supradimensionate

Eliminați restricţiile televizorului şi bucuraţi-vă de o soluţie flexibilă şi durabilă pentru o experienţă cinematografică

Epson lansează primul proiector laser ultra-short-throw, cea mai bună alternativă la televizoarele supradimensionate

EH-LS100

Epson a lansat primul proiector laser pentru distanţe ultrascurte (ultra-short-throw) pentru acasă (EH-LS100). Spre deosebire de modelele pentru distanţe standard, este uşor de instalat aproape de suprafaţa de afişare, iar datorită sursei de lumină laser durabile, reprezintă o soluţie atractivă, de calitate superioară pentru divertisment pe ecrane mari.

Paul White, Product Manager, declară: „Suntem foarte încântaţi să lansăm acest fantastic produs în gama noastră. Acesta răspunde unei probleme frecvente – cum pot să mă bucur de o experienţă cinematografică fără să afectez aspectul casei? Un ecran de televizor mare şi negru nu poate trece neobservat, însă o imagine proiectată poate dispărea la atingerea unui buton. Cu EH-LS100, nu mai trebuie să vă faceţi griji cu privire la problemele de instalare, deoarece poate fi poziţionat la numai 6 cm de suprafaţa de afişare. De asemenea, este mult mai flexibil decât un televizor, deoarece afişajul poate creşte de la 70 la 130 de inci. Acest tip de flexibilitate este excelent pentru modificarea scalei, pentru a se potrivi cu ceea ce vizionaţi.”

Oricine poate să configureze acest proiector Full HD cu eforturi minime. Accesarea conţinutului este simplă, datorită celor trei intrări HDMI (inclusiv una MHL), care sunt proiectate pentru conectarea de DVD playere, console de jocuri şi multe altele. Acest model versatil este, de asemenea, simplu de controlat, fie în rețeaua locuinței folosind conexiunea RJ45 sau prin Wi-Fi, cu ajutorul adaptorului ELPAP10 opţional, cu aplicația iProjection instalată pe orice dispozitiv inteligent.

Utilizatorii se pot bucura de imagini vibrante şi realiste, chiar şi atunci când există lumină ambientală, datorită tehnologiei 3LCD, cu același nivel de luminozitate pe alb şi pe culoare (CLO) de 4.000 de lumeni. De asemenea, oferă umbre definite şi nuanţe intense de negru, cu un raport de contrast de 2.500.000:1. În plus, funcția de îmbunătăţire a detaliilor oferă imagini mai clare şi mai bine definite.

Acest proiector oferă o alegere pe termen lung, pentru utilizatorii casnici. EH-LS100 poate fi utilizat ca platformă principală pentru vizionarea de seriale de televiziune, pentru jocuri şi pentru filme de acţiune, deoarece sursa de lumină laser durabilă poate furniza până la 10 ani de divertisment 1. De asemenea, include o garanţie de cinci ani, pentru o siguranţă totală 2.

EH-LS100 va fi disponibilă începând cu luna noiembrie 2017.

Caracteristici cheie:

 • Proiecţie pe distanţe ultrascurte
 • Sursă de lumină laser dublă
 • Tehnologie 3LCD
 • Același nivel ridicat de luminozitate pe alb şi pe culoare de 4.000 de lumeni
 • Raport de contrast dinamic de 2.500.000: 1
 • Full HD (rezoluţie WUXGA nativă)
 • Îmbunătăţirea detaliilor
 • Durată lungă de viaţă a sursei de lumină, de 20.000 de ore în modul ECO
 • Garanţie de cinci ani (sau 12.000 de ore) 2
 • Conectivitate Wi-Fi opţională (cu adaptorul ELPAP10)
 • iProjection
 • Difuzor integrat de 16 W
 • 3 intrări HDMI (inclusiv una MHL)
1. Bazat pe vizionarea de conţinut timp de cinci ore zilnic cu proiectorul în modul Eco.
2. Garanţie de cinci ani sau 12.000 de ore, oricare dintre condiţii survine prima.