Epson lansează un proiector care oferă imagini de 100 de inci provocând piața dispozitivelor cu ecran plat

Noul proiector Epson vă va ajuta să simplificaţi întâlnirile şi să partajați conținut prin intermediul afişajelor interactive şi a comunicării prin intermediul Skype

Epson lansează un proiector care oferă imagini de 100 de inci provocând piața dispozitivelor cu ecran plat

3 ianuarie 2017 – Noul proiector Epson intuitiv, EB-1460Ui, încurajează partajarea conținutului multiplu şi integrarea avansată în sălile de conferinţe, pentru a sprijini modul de lucru în cadrul companiilor. Datorită conectivităţii Wi-Fi, a capacităţii de a lucra de la distanţă şi a posibilităţii de a organiza conferinţe prin Skype pe ecrane Full HD de până la 100 de inci, noul proiector al companiei lider de piaţă în domeniul educațional[1] facilitează mai mult ca niciodată colaborarea în mediul de business, indiferent dacă participanții se află în aceeaşi încăpere sau pe cealaltă parte a globului.

Hans Dummer, director Visual Instruments, EMEAR, declară: „Veți putea avea un mediu de lucru cu adevărat modern şi productiv, prin promovarea conferinţelor eficiente, bazate pe colaborare, prin intermediul celei mai noi soluţii pentru întreprinderi mici şi mijlocii şi săli de conferinţe . Noua gamă de proiectoare de top Wi-Fi cu proiecție pentru distanţe ultrascurte utilizează cea mai nouă tehnologie pentru a permite partajarea informaţiilor în cadrul organizaţiilor şi multiple posibilități de interactivitate, o dimensiune scalabilă a afişajului, de până la 100 de inci, ceea ce ecranele plate nu pot oferi din punct de vedere economic. Pe lângă faptul că dispun de cea mai accesibilă modalitate de a introduce dimensiunile scalabile de ecran, aceste proiectoare sunt ideale pentru crearea unui mediu de lucru modern, interactiv şi productiv.”

Oferă posibilitatea de a prezenta pe un ecran împărţit conţinut din două surse, utilizatorii putând îndeplini două sarcini în acelaşi timp, cum ar fi prezentarea şi găzduirea unei videoconferinţe. Conţinutul de pe modul de adnotare de tip „tablă albă” este uşor de salvat, trimis sau imprimat, iar difuzoarele integrate de 16 W oferă o bună calitate a sunetului fără să fie necesare echipamente sau cabluri suplimentare. Proiectoarele sunt ideale mai ales pentru companiile pentru care securitatea datelor este importantă, toate modelele includ astfel acces cu parolă pentru partajarea tablelor albe, parole criptate pentru conţinutul tablelor albe şi securitate wireless pentru date.

EB-1460Ui este o soluţie multifuncţională concepută pentru a crea conferinţe bazate pe colaborarea participanților, permiţând utilizarea rețelei Skype pentru business şi a altor soluţii de apeluri video în timpul întâlnirilor. Proiectorul dispune de numeroase caracteristici interactive uşor de utilizat. Capacităţile de accesare de la distanţă contribuie la reducerea costurilor de deplasare, iar caracteristica de accesarea de la distanţă a desktop-ului oferă libertate şi flexibilitate – practic puteți să lăsați PC-ul pe birou şi să prezentaţi de oriunde. Tehnologia tactilă şi cele două creioane interactive vă permit să controlaţi prezentarea, iar prin intermediul aplicaţiei iProjection1 este uşor să partajaţi şi să redaţi în flux în mod wireless diferite tipuri de conţinut de pe dispozitive mobile iOS şi Android. Beneficiaţi, de asemenea, de duplicarea ecranului, prin intermediul Miracast, pentru a partaja fără efort conţinut direct de pe orice dispozitiv Android/Windows prevăzut la rândul său cu caracteristica de duplicare a ecranului.

Pe lângă EB-1460Ui, gama mai cuprinde alte două modele, iar design-ul acestora pentru distanţe ultrascurte permite utilizatorilor să realizeze prezentări fără străluciri deranjante pe ecran, oferind, în acelaşi timp, dimensiuni de afişaje de până la 100 de inci, pentru un impact superior şi un confort de vizualizare în cadrul conferinţelor. În mod esenţial, EB-1460Ui, EB-1450Ui şi EB-1440Ui utilizează toate tehnologia Epson 3LCD proiectând imagini puternice, luminoase şi vibrante de până la 4.400 de lumeni. Gama beneficiază şi de o rezoluţie WUXGA, care, la 1.920 x 1.200 pixeli, este mai superioară celei Full HD. În plus, o durată de viaţă a lămpii îmbunătăţită, de până la 10.000 de ore în modul economic contribuie la reducerea costurilor de funcţionare.

Caracteristici

EB-1460Ui

EB-1450Ui

EB-1440Ui

Două creioane interactive

Interactivitate tactilă

-

Duplicarea ecranului

-

-

Conectivitate wireless

Beneficiaţi de calitatea excepţională a imaginii cu tehnologia 3LCD de la Epson

Luminozitate pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel înalt

Rezoluţie nativă

WUXGA

WUXGA

WUXGA

Luminozitate

4.400 de lumeni

3.800 de lumeni

3.800 de lumeni

Dimensiune a ecranului de până la 100 inci

Detalii mai bune şi mai clare datorită raportului de contrast mare (16.000:1)

Durată lungă de viaţă a lămpii (5.000 h în modul normal/10.000 h în modul economic) şi ciclu lung de întreţinerea a filtrului de aer (5.000 h în modul normal/10.000 h în modul economic)

Partajarea tablei albe

Corecţie trapez pe orizontală şi pe verticală

Creioane interactive cu vârf moale – disponibile din fetru sau Teflon

2 intrări HDMI pentru conţinut video şi audio de înaltă definiţie

Adnotare independentă de PC

Comenzi proiector pe ecran

Easy Interactive Tools

Buton dezactivare AV şi control dinamic lampă

Funcţie de ecran împărţit glisant

 

-Sfârşit-

Note pentru editor

Despre Epson
Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare  digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea  vizuală, echipamentele portabile şi robotica.
Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 73.000 de angajaţi în 91 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care operează şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/

 


[1] În baza cotei de piaţă a proiectoarelor interactive pentru distanţe ultrascurte, FutureSource 2016.