Epson lansează un calculatorul online care arată cât pot economisi consumatorii dacă au o imprimantă Epson cu sistem integrat de recipiente de cerneală

Comparaţi costurile iniţiale şi costurile pentru cerneală a celor mai bine vândute 20 de imprimante de pe piață cu cele ale imprimantelor Epson cu sistem integrat de recipiente de cerneală

Epson lansează un calculatorul online care arată cât pot economisi consumatorii dacă au o imprimantă Epson cu sistem integrat de recipiente de cerneală

Epson lansează calculatorul online cu care consumatorii şi companiile mici pot vedea cu uşurinţă cât pot economisi, comparând cele mai bine vândute 20 de imprimante de pe piață cu imprimantele Epson care au sistem integrat de recipiente de cerneală (ITS). Cu ajutorul calculatorului, ei vor putea afla care sunt cele mai economice soluții de imprimare.

Atunci când vreți să achiziționați o imprimantă nouă, calculatorul online Epson vă ajută să înțelegeți care este costul total de exploatare prin examinarea costului iniţial al unei imprimante şi a costurilor de exploatare legate de cerneală. În acest mod, decizia achiziționării va fi una bine informată.

Revoluţionarele imprimante ITS Epson propun astfel o nouă soluție, prin care utilizatorii pot beneficia de costuri reduse de exploatare investind într-o imprimantă care poate fi achiziționată cu cerneala pentru doi ani inclusă în cutie[1]. Kseniya Gordeeva, product manager, Epson Europe, declară, „Suntem încântaţi de sumele pe care potențialii clienți le pot economisi cu ajutorul imprimantelor noastre ITS, așa că am dezvoltat un calculator online pentru a dovedi acest lucru. Am demonstrat deja că sistemul integrat de recipiente de cerneală este un produs nemaipomenit care a ajuns la vânzări globale cumulate de 15 milioane de unităţi[2]. Cu ajutorul acestui instrument, clienţii vor putea să aprecieze şi mai mult economiile pe care le pot face cu acest tip de imprimante.”

Calculatorul online este uşor de utilizat. Vizitatorii site-ului trebuie doar să indice calculatorului câte pagini imprimă în medie pe lună, cât de mult intenţionează să utilizeze imprimanta şi dacă folosesc de obicei cartuşe XL. Cu aceste informaţii, pot compara o imprimantă ITS cu o anumită imprimantă laser sau cu o imprimantă cu jet de cerneală dintr-un șir de 20 de imprimante disponibile în regiunea utilizatorului. Rezultatele sunt prezentate clar, se afișează costul total de exploatare, costul pe pagină şi costul pentru 500 de pagini. La fiecare test, sunt comparate ambele modele specificate cu un model care reprezintă media pieţei, pentru o claritate şi mai mare.

Pentru a ne asigura că vizitatorii site-ului web au încredere deplină în corectitudinea calculatorului, pe site-ul web al Epson există o prezentare detaliată completă, care explică metodologia din spatele calculelor.

Calculatorul online este disponibil aici:   www.epson.ro/itscalculator

 

-Sfârşit-

Note pentru editor

Despre Epson
Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare  digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea  vizuală, echipamentele portabile şi robotica.


Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 73.000 de angajaţi în 91 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care  îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/

 

[1] Cerneală pentru 2 ani, conform volumului mediu lunar de imprimare (IDC WW Page Volume Program, 2015)

[2] 150 de ţări între luna octombrie a anului 2010 şi anul fiscal 2015