Epson lansează primul proiector 3LCD HD-Ready cu docking station pentru iPod

Vizionaţi filme şi fotografii sau ascultaţi muzică cu noul Epson MG-850HD

6 septembrie 2011 Folosind experienţa sa de lider al pieţei de videoproiectoare, Epson a creat primul proiector home cinema 3LCD HD-Ready prevăzut cu docking station pentru iPod. Utilizatorii nu vor mai avea nevoie sa descarce aplicaţii sau să ataşeze alte dispozitive, este suficient să îşi conecteze iPod-ul, iPhone-ul sau iPad-ul la docking station pentru a avea acces la filmele, fotografiile sau muzica preferată.

 

Datorită difuzoarelor încorporate de 10W, Epson MG-850HD este capabil să redea muzică, filme şi fotografii, precum şi programe TV şi filme de lung-metraj descărcate de pe iTunes, la scara unei proiecţii cinematografice de mari dimensiuni care poate ajunge la 300 inch (7.62m). Posibilităţile variate de conectare permit redarea de conţinut preluat de la Blu-ray, DVD, PC, TV şi surse pentru jocuri.

 

Valorificând cele mai noi tehnologii Epson, acest model oferă o luminozitate pe alb si pe culoare de 2.800 lumeni şi o rată de contrast de 3.000:1, pentru a asigura imagini de înaltă calitate, chiar şi în lumina diurnă. Tehnologia 3LCD oferă imagini clare, strălucitoare, care nu afectează ochii.

 

Funcţia "plug and play" permite utilizatorilor să instaleze şi să folosească proiectorul imediat, extrem de simplu. Oricare ar fi unghiul în care este aşezat videoproiectorul, datorită cursorului pentru reglarea keystone pe orizontală, proiecţia poate fi ajustată pentru o imagine dreaptă şi corectă.

 

"Epson MG-850HD este exemplul perfect pentru a ilustra preocuparea Epson pentru depăşirea graniţelor gândirii inovative în domeniul entertainment-ului", spune Madlyne Colson, product manager la Epson Europe. "Meniul intuitiv, spre exemplu, a fost creat pentru ca utilizatorii să poată naviga cu uşurinţă, în vreme ce design-ul unic al telecomenzii nu este doar extrem de atractiv, ci şi foarte practic, butoanele luminoase permiţând folosirea acesteia în întuneric.”

 

Epson MG-850HD va fi disponibil din luna noiembrie 2011.

 

Caracteristici tehnice

Trăiţi experienţa marelui ecran cu acest model HD-Ready 720p

Primul proiector home cinema 3LCD HD-Ready2 prevăzut cu docking station pentru iPod3

Bucuraţi-vă de imagini de calitate excepţională cu tehnologia Epson 3LCD

Vă puteţi conecta la DVD/Blu-ray playere, set-top box şi console de jocuri cu o varietate de input-uri

Rată de contrast de 3.000:1 pentru nuanţe intense de negru

Vizionaţi imagini în lumina diurna graţie luminozităţii de 2.800 lumeni, atât pe alb, cât şi pe culoare

Imaginea proiectată este uşor de reglat datorită cursorului pentru reglare manuală pe orizontală şi corecţiei keystone pe verticală

Mâner pentru super-portabilitate

Meniu intuitiv pentru navigare rapidă

2 boxe de 10W stereo încorporate

Durată de viaţă a lămpii de 5.000 ore pentru utilizare îndelungată

5 moduri de culoare (Auto, Dynamic, Living Room, Cinema, Game) şi 4 moduri de sunet (Standard, Vocal, Music, Movie)

Input microfon (mono)

zoom manual 1.2 / focalizarea lentilelor

 

-final-

 

Note către editor

Despre Epson

Epson este lider mondial în domeniul imaginii şi al inovaţiei, făcând eforturi pentru a depăşi aşteptările clienţilor din întreaga lume prin tehnologiile sale compacte, cu un consum energetic redus şi de înaltă precizie , având o gamă de produse variată, de la imprimante şi proiectoare 3LCD pentru uz profesional şi personal până la dispozitive electronice şi cu cristale.

 

Sub conducerea Seiko Epson Corporation, Epson Group are aproape 75.000 de angajaţi în 100 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile sale continue la mediul global şi la comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea. http://global.epson.com

 

Despre Epson Europa

Epson Europa B.V., cu sediul în Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa,

Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Având 2.400 de angajaţi, vânzările Epson Europa în anul fiscal 2009 au fost de 1,875 de milioane de euro. http://www.epson-europe.com/

 

Despre Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/