Epson lansează primele imprimante EcoTank business A3, oferind soluţii economice și sustenabile pentru tipărirea unor documente de format mai mare

Soluții de imprimare A3 eficiente și echipate cu numeroase funcții pentru a susține acțiunile sustenabile ale companiei

Epson lansează primele imprimante EcoTank business A3, oferind soluţii economice și sustenabile pentru tipărirea unor documente de format mai mare

Extinzându-și gama de imprimante EcoTank business, Epson a lansat primele multifuncționale EcoTank A3, oferind atât imprimare color, cât și monocrom la dimensiunea A3: EcoTank Pro L15180 [L15180 pentru regiunea CEE/MEA]și M15180 [M15180 pentru regiunea CEE/MEA].

Aceste soluții de print fără cartușe asigură imprimare pe termen lung, fără bătăi de cap, fără înlocuirea sau stocarea cartușelor de cerneală și oferă o alternativă eficientă din punct de vedere energetic la imprimantele laser.

„Aceste produse, care necesită intervenții reduse din partea utilizatorilor, sunt ideale pentru orice companie care dorește să imprime pe dimensiuni mai mari, de tipul A3, într-un mod sustenabil”, declară Simona Decuseară, National Sales Manager Epson România și Bulgaria.

„Folosind cu până la 83% mai puţină energie decât imprimantele laser, aceste echipamente cu jet de cerneală, care funcţionează fără încălzire, au rezervoare de cerneală de mare capacitate, reducând timpul necesar pentru gestionarea consumabilelor și anulând necesitatea producerii, transportului și depozitării cartușelor.  În schimb, aceste modele sunt alimentate cu recipiente de cerneală de mare capacitate, cu care se pot realiza până la 7.500 de printuri alb-negru și 6.000 de printuri color.”

Aceste echipamente ecologice pot fi integrate cu ușurință într-un flux de imprimare sigur, prin open connectivity și oferă atât un cost pe pagină, cât și un cost total de exploatare extrem de reduse. Totodată, acestea sunt ideale pentru creșterea eficienței în rândul grupurilor de lucru mici, având un timp de imprimare a primei pagini de numai 5,5 secunde.

„Pe măsură ce companiile se regrupează după o perioadă de schimbare, multe dintre ele caută modalități de a demonstra implicarea în acțiuni de sustenabilitate. Alegerea tehnologiei Epson cu jet de cerneală fără încălzire în locul unei imprimante laser reprezintă un exemplu de schimbare mică ce poate face însă o mare diferență și poate sprijini eforturile utilizatorilor finali de a reduce consumul de energie și deșeurile asociate consumabilelor”, concluzionează Simona Decuseară.