Epson lansează pe piață o nouă hârtie fotografică lucioasă

Value Glossy Photo Paper asigură printarea ușoară a fotografiilor, la un cost redus

Epson lansează pe piață o nouă hârtie  fotografică lucioasă

1 Septembrie – Epson lansează Value Glossy Photo Paper, o nouă hârtie fotografică ce oferă o soluţie accesibilă pentru printarea fotografiilor acasă. Indiferent că este vorba despre cea mai frumoasă poză din vacanţă pe care vreți să o păstrați ca amintire pe frigider, despre imagini pentru un proiect şcolar sau despre decupaje pentru un colaj, Value Glossy Photo Paper de la Epson va furniza fotografii de cea mai bună calitate, la fiecare utilizare.

Această hârtie fotografică a fost dezvoltată special pentru gama de cerneluri Epson, pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă tuturor utilizatorilor care dețin o imprimantă  cu jet de cerneală care se alimentează prin spatele echipamentului.  

Epson pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă largă de hârtii foto, cu scopul de a oferi soluția potrivită, la un preț corect, în orice situație. Noua hârtie Value Glossy Photo Paper de trei stele, cu grosimea de 183 g/m2, ocupă un loc de cinste în gama entry level de la Epson. Pentru cei care caută un suport media rezistent, care pune în valoare o imagine sau vor să păstreze aceeași calitate a fotografiilor și după arhivare, Epson pune la dispoziţie, de asemenea, tipurile de hârtie  Glossy Photo Paper, de patru stele, cu grosimea de 200 g/m2, cu înveliş de răşină,  Premium Glossy Photo Paper, de cinci stele, cu grosimea de 255 g/m2 şi Ultra Glossy Photo Paper, de cinci stele plus, cu grosimea de 300 g/m2.

Ideală pentru varii întrebuințări, Value Glossy Photo Paper este disponibilă în două dimensiuni, A4 şi 10x15 cm, şi în volume variabile per  pachet, anume de 20, 50 sau de 100 coli. Hârtia este oferită într-un ambalaj resigilabil, care simplifică protejarea acesteia împotriva umidităţii şi a luminii. 

Nigel Wildman, senior product manager, Epson Europe, declară: „Ne plac fotografiile şi credem că utilizatorii trebuie să le printeze cu mai multă uşurinţă. Costul poate fi adesea un obstacol, aşa că noi oferim cu hârtia Value Glossy Photo Paper cea mai accesibilă soluţie pentru cei care vor să tipărească acasă.

 Value Glossy Photo Paper va fi disponibilă din luna octombrie 2016.

 


Note pentru editor

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 67.000 de angajaţi în 90 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

www.global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/