Epson lansează patru noi game de proiectoare business şi educaționale interactive și inteligente

Noile modele sunt ultramobile şi interactive, au caracteristici avansate, precum controlul prin gesturi, duplicarea ecranului şi modul de lucrul de la distanţă

Epson lansează patru noi game de proiectoare business şi educaționale interactive și inteligente

3 ianuarie 2017Epson prezintă patru noi game de proiectoare concepute pentru a satisface cerinţele corporaţiilor, întreprinderilor mici şi mijlocii şi mediului educațional. Cu seriile EB-1700 şi EB-2000 pot fi realizate prezentări Full HD eficiente, de calitate superioară, cu dimensiuni mari de afişare. Indiferent dacă aveți prezentări pe teren cu modelele noastre  ultramobile sau dacă vreți să realizaţi prezentări impresionante în birou cu modelele interactive, participanţii vor avea parte de o rezoluţie Full HD 1080p care oferă o calitatea superbă a imaginilor şi detalii excepţionale.

Prima impresie este importantă în afaceri şi, prin intermediul seriei EB-1700, puteţi realiza prezentări la scară largă pentru a transmite ideile, chiar şi atunci când nu sunteţi la birou. Design-ul uşor şi dimensiunile reduse, datorită cărora proiectorul poate încăpea cu uşurinţă într-o geantă de laptop, îl fac ideal pentru cei care lucrează în vânzări şi pentru alţi oameni din zona de business care călătoresc şi trebuie să realizeze prezentări pe teren. După cum vă puteţi aştepta de la o marcă de proiectoare de top[1], acest model are numeroase caracteristici care vă permit să îl configuraţi şi să prezentaţi rapid şi uşor, cum ar fi: alimentare automată, căutare automată a sursei, corecţia trapezului pe orizontală şi verticală, încadrare pe ecran şi NFC pentru a conecta cu uşurinţă dispozitivul. Mai mult de cât atât, controlul prin gesturi facilitează comutarea între dispozitive prin simpla glisare a mâinii, iar ecranul împărţit vă permite să prezentaţi simultan conținutul din două surse.

EB-2265U face parte dintr-o gamă care oferă prezentări  în dimensiuni mai mari, de o calitate mai bună, mediului de business, întreprinderilor mici şi mijlocii şi ale instituţiilor de învăţământ. Acesta are o dimensiune a ecranului de până la 300 de inci şi costuri cu mult mai reduse față de dispozitivele cu ecran plat, iar conţinutul Full HD oferit este de o calitate mai bună decât cel de 1080p. Configurarea se face fără probleme, datorită asistenţei la focalizare, alimentării automate, funcţiei de copiere a setărilor OSD, corecţiei trapezului şi încadrării automate pe ecran, precum şi datorită numeroaselor opţiuni de conectare (Wi-Fi, LAN, WiDi şi HDBaseT). De asemenea, durata lungă de viaţă a lămpii, de până la 10.000 de ore, reduce costurile de întreţinere.

Noile proiectoare Epson intuitive din seria EB-1400, încurajează interactivitatea între participanți şi conectivitatea avansată în sălile de conferinţe, pentru a sprijini modul în care se lucrează în prezent în mediul de business. Datorită conectivităţii Wi-Fi, capacităţii de lucru de la distanţă şi a posibilităţii de a realiza apeluri prin Skype pe ecrane Full HD de până la 100 de inci, această soluţie oferită de liderul pe piața de proiectoare[2] facilitează mai mult ca niciodată colaborarea cu colegii, indiferent dacă se află în aceeaşi încăpere sau în cealaltă parte a globului.

Încurajaţi studiul prin interactivitate, beneficiaţi de conectivitate avansată şi oferiţi rezultate în sălile de curs, cu cel mai nou proiector interactiv pentru distanţe ultrascurte de la Epson din seria EB-600. Datorită conectivităţii wireless, funcţiei îmbunătăţite de moderator şi dimensiunii ecranului de până la 100 de inci, este uşor să impresionați studenţii cu imagini foarte detaliate prezentate la rezoluţie Full HD.

-Sfârşit-

Note pentru editor

Despre Epson
Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare  digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea  vizuală, echipamentele portabile şi robotica.
Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 73.000 de angajaţi în 91 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care operează şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/


[1] FutureSource 2015

[2] În baza cotei de piaţă a proiectoarelor interactive pentru distanţe ultrascurte, FutureSource 2016.