Epson lansează o nouă generaţie de ecrane Ultimicron, folosite la vizoarele electronice ale camerelor foto

Noile ecrane Ultimicron oferă cea mai mare rezoluție din lume

București, 22 decembrie 2015 – Epson  a anunțat demararea livrărilor celor mai noi modele de ecrane de înaltă rezoluție, Ultimicron, destinate vizoarelor electronice ale aparatelor de fotografiat.

Epson a continuat să îmbunătățească performanța ecranelor sale Ultimicron, cu scopul de a reda imaginile naturale și frumoase, atât de necesare fotografilor în momentul în care privesc prin vizoarele electronice ale camerelor de fotografiat. Noul ecran Ultimicron, cu o diagonală de 0,66 inci, oferă o rezoluție de 4,41 de milioane de puncte (SXGA + (1400 X RGB X 1050) ) – dublă față de rezoluția produselor XGA – și oferă producătorilor de aparate de fotografiat o flexibilitate mai mare a designul optic (spre exemplu să poată alege dintre mai multe tipuri de lentile sau să ofere un factor de mărire mai mare).

Prin extinderea gamei de culori cu aproximativ 30% în comparație cu produsele existente, Epson permite utilizatorilor să ajusteze ecranul în funcţie de culoarea lor preferată. Aceste specificații satisfac nevoile utilizatorilor avansați de camere cu vizor electronic.

Specificațiile noului ecran

NumeL3FJ63800C
Tip LCDMod TN, strat de aliniere organic
Sistemul de culoriFiltru de culori (RGB)
Pixeli efectivi1400 x RGB x 1050 (SXGA+)
Dimensiunea ecranului (diagonală)0,66 inci (1,65 cm)
Dimensiune pixeli9.6 μm (3,2 x RGB) x 9.6 μm
Spațierea culorilor98% din sRGB
BacklightDa
Luminozitate650 cd/m2
Culori afișabileAprox. 16,77 milioane de culori

Despre vizoarele electronice și ecranul Ultimicron de la Epson


Vizoarele electronice (micile ferestre de la camerele de fotografiat utilizate pentru a vizualiza subiectul unei fotografii) sunt folosite la camerele digitale și video care folosesc ecrane LCD. Avantajul vizoarelor electronice Ultimicron de la Epson constă în faptul că oferă rezoluție de înaltă calitate și că sunt foarte compacte. Aceste lucruri înlesnesc munca producătorilor care pot face aparatele de fotografiat mai compacte și ajută utilizatori să focalizeze mai ușor obiectele dorite, atunci când fac o fotografie.

Cameră care folosește vizorul electronic Epson Ultimicron

Informații utile
 

Pentru a afla mai multe despre Ultimicron, accesați:

http://global.epson.com/products/htps/ultimicron/

Puteți accesa și canalul de YouTube Epson:
http://www.youtube.com/epsoncorp 


Despre Epson

Epson este lider global în ceea ce privește inovațiile, dedicându-se depășirii așteptărilor clienților săi prin intermediul soluțiilor pentru piețe diverse, precum cele destinate birourilor, pentru utilizarea acasă, pentru comerț și industrie. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală, sisteme de imprimare și proiectoare 3LCD până la roboți industriali, ochelari inteligenți și sisteme de detecție și se bazează pe tehnologii originale compacte, economice și de mare precizie.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajați în 94 de companii din întreaga lume și este mândru de contribuțiile permanente aduse protejării mediului și comunităților în care operează.

http://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia și Africa. Având o forță de muncă de 1.700 de angajați, vânzările Epson Europe în anul financiar 2013 au fost de 1.517 milioane de euro. http://www.epson.eu