Epson lansează o imprimantă foto compactă, pentru laboratoarele foto, care acceptă o gamă largă de medii de tipărire

Modelul SureLab SL-D800 oferă laboratoarelor foto și fotografilor profesioniști un nivel superior de flexibilitate, viteză și calitate a imprimării, pentru a spori oportunitățile de afaceri

Epson lansează o imprimantă foto compactă, pentru laboratoarele foto, care acceptă o gamă largă de medii de tipărire

1 mai 2019– Astăzi, Epson lansează imprimanta SureLab SL-D800 pentru producție foto, care a fost dezvoltată pentru laboratoarele foto și pentru cei care doresc să-și extindă afacerile, cu o gamă mai largă de servicii pentru clienți, în timp ce minimizează impactul asupra mediului înconjurător. Aceasta este ideală pentru companiile care au nevoie să imprime fotografii, laboratoare foto independente, fotografi de evenimente, mini-laboratoare, centre de copiere și terminale de autoservire, precum și pentru companii care trebuie să producă lucrări de imprimare complexe, de calitate superioară, la cerere, pe o gamă largă de medii de tipărire și formate.

 

Pentru a îmbunătăți domeniul de activitate al utilizatorilor și pentru a satisface cerințele în continuă schimbare și din ce în ce mai creative ale clienților, modelul SL-D800 a fost conceput special pentru o flexibilitatea sporită a mediilor de tipărire. Acceptă hârtie lucioasă, satinată și mată, în role cu lățimea de la 89 mm până la 210 mm și lungimea de la 50 mm până la 1000 mm. Acest lucru este completat de o viteză impresionantă de producție de 360 (15 x 10 cm) de fotografii pe oră (PPH) și de o calitate superioară a imprimării, cu o gamă cromatică largă, nuanțe de negru intense și un nivel superior de luciu.

 

Cerințele reduse de întreținere îmbunătățesc eficiența SureLab D800 în ceea ce privește costurile, ceea ce sporește productivitatea și garantează utilizatorilor faptul că vor putea oferi clienților servicii constante și de încredere. De asemenea, consumul de energie și nivelurile de zgomot au fost reduse în mod semnificativ datorită gestionării sofisticate a dispozitivului de încălzire și a ventilatoarelor, în modul standby. Această eficiență îmbunătățită a costurilor face ca deja accesibilul model SL-D800 să fie o soluție de imprimare foto comercială și mai atractivă.

 

Andrei Butuman, Business Account Manager, Epson Romania, declară: „Modelul SureLab SL-D800 se bazează pe succesul predecesorului său, modelul SL-D700, și toate îmbunătățirile reprezintă un răspuns la cererea clienților. SL-D800 este compact (aceeași dimensiune ca SL-D700), durabil și construit pentru viteză, flexibilitate și imprimare foto comercială de calitate superioară. Acesta este proiectat pentru a rezista și pentru a se integrează perfect în mediul de lucru, datorită tăvii de imprimare rigide și robuste, precum și a designului îmbunătățit al axului. De asemenea, perioadele de inactivitate sunt reduse în mod semnificativ datorită schimbării intuitive a rolei, în doi pași. Capacitatea de a oferi utilizatorilor o soluție completă este un avantaj important, deoarece furnizăm și cernelurile, hârtia și asistența pentru software-ul Epson. În acest mod se economisește timp prețios, spre deosebire de situația în care sunt implicați mai mulți furnizori. Este o completare binevenită la gama SureLab.”

 

Indiferent dacă este utilizată ca unitate unică sau ca parte a unei flote de producție foarte puternice, această imprimantă foto comercială oferă imprimare de calitate la un cost total de exploatare redus.

 

Modelul SureLab SL-D800 este disponibil începând cu luna iunie 2019.