Epson lansează o aplicație inovatoare pentru laptopurile Chromebook

Prin intermediul aplicației iProjection puteți proiecta și prezenta de pe cele mai populare laptop-uri educaționale

Epson lansează o aplicație inovatoare pentru laptopurile Chromebook

București, 16 noiembrie Epson a lansat aplicația iProjection pentru laptopurile Chromebook, care permite studenților și profesorilor să redea direct conținutul din Chromebook-uri către proiectoarele Epson. Aplicația permite profesorilor să se deplaseze în încăpere și să partajeze conținutul wireless, fără efort, de la notebook-uri către întreaga clasă, prin intermediul proiectorului..

Aplicația iProjection pentru Chromebook-uri, de la Epson, redă cu ușurință conținut printr-un singur Chromebook către un proiector Epson. Cu ajutorul software-ului Multi-PC Projection și aplicației iProjection pentru Chromebook de la Epson, profesorii se pot conecta cu maximum 50 de dispozitive și pot partaja conținut de la maximum patru Chromebook-uri simultan. În acest mod, se încurajează experiența colectivă de studiu.

„Chromebook-urile devin încetul cu încetul cea mai bună o opțiune pentru școli și profesori, iar pentru realizarea acestei aplicații Epson a colaborat cu mediul educațional pentru a ne asigura că aceasta satisface nevoile de colaborare în clasă, la toate nivelurile”, a declarat Hans Dummer, director Visual Instruments, EMEAR. „Cu această aplicație, am dezvoltat o modalitate de a reda conținutul de pe Chromebook-uri prin intermediul proiectoarelor Epson pentru a economisi timp și pentru a permite afișări simultane de conținut variat.”

Proiectoarele Epson pot transforma majoritatea suprafețelor 2D, precum tablele albe, în spații de lucru educaționale, în vreme ce aceleaşi proiectoare 3LCD de la Epson redau culori de trei ori mai strălucitoare decât produsele concurente și oferă culori și detalii naturale pentru ca predarea lecțiilor să aibă impactul dorit asupra studenților[1].

Despre aplicația iProjection de la Epson

Utilizând aplicația gratuită iProjection de la Epson, profesorii pot prezenta wireless documente, fotografii și pagini web de pe Chromebook-uri și de pe majoritatea dispozitivelor Apple care rulează iOS 4.2 sau o versiune superioară, inclusiv iPad, iPhone și iPod touch și de pe majoritatea dispozitivelor Android care rulează Android 2.3 sau o versiune mai nouă.


Note pentru editor

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajați în 91 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/

 

[1] Luminozitatea (Colour Light Output) este măsurată conform IDMS 15.4. Luminozitatea variază în funcție de condițiile de utilizare. Proiectoarele Epson 3LCD pentru mediul de business și educațional, comparativ cu proiectoarele DLP cu un singur cip, pe baza datelor NPD din iunie 2013 până în mai 2014 și cercetării PMA pentru Q1 până în Q3 2013. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați: www.epson.eu/CLO