Epson lansează noul model optimizat SureColor SC-F2100

Noul model oferă imprimare mai rapidă, la calitate superioară, cu intervenţii reduse şi cu capacitatea de a crea inscripţii şi design personalizat

Epson lansează noul model optimizat SureColor SC-F2100

19 ianuarie 2018– Epson a lansat o nouă imprimantă direct-to-garment care tipăreşte color la calitate superioară pe o serie de medii de imprimare, cum ar fi tricourile, bluzele şi genţile din material textil. SureColor SC-F2100 va înlocui modelul existent, SC-F2000, şi oferă o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici noi, inclusiv viteză şi fiabilitate optimizate, un cost total de exploatare redus şi capacitatea de a crea design-uri personalizate prin intermediul software-ului Epson Garment Creator.

SC-F2100 este destinată business-urilor mici şi medii care doresc să adauge imprimarea direct-to-garment în gama lor de servicii, cum ar fi producătorii de tricouri imprimate, retailerii online de tricouri, companiile cu volume mari şi mici de imprimare şi corporaţiile care doresc să producă îmbrăcăminte de lucru sau articole promoţionale personalizate.

Această nouă imprimantă DTG oferă o soluţie Epson completă, care include imprimanta, capul de printare, cerneala, software-ul şi garanţia, ceea ce înseamnă că utilizatorul poate fi sigur că toate piesele au fost proiectate şi testate îndelungat pentru a funcţiona în mod optim împreună. Oferă rezultate mai rapide decât modelul anterior, cu moduri suplimentare de imprimare rapidă, cu o circulaţie îmbunătăţită a cernelii pentru o pornire mai rapidă şi cu un gamut de culoare mai larg decât modelul anterior.

Neil Greenhalgh, Product Manager, Epson Europe, declară, „Prima noastră imprimantă direct-to-garment a fost de mare succes, aşa că următorul model a reprezentat o provocare. Însă, la SC-F2100 am reuşit să îmbunătăţim fiecare aspect – este mai rapidă, de calitate mai bună şi mai versatilă, cu software care facilitează crearea propriilor design-uri unice. Şi toate acestea sunt susţinute de mentenanţa mai rapidă şi mai uşoară şi de costul total de exploatare redus.”

Software-ul versatil Garment Creator de la Epson este disponibil gratuit împreună cu SC-F2100. Programul vă permite să adăugaţi text şi imagini multiple, să creaţi presetări de utilizator pentru ajustările imaginilor şi oferă un hot folder şi compatibilitate cu imagini CMYK.

SC-F2100 are un mod de mentenanţă automată cu un kit de curăţare separat, pentru a reduce substanţial mentenanţa programată, şi cu un dispozitiv de captare a prafului pentru a preveni acumularea de scame şi praf pe capul de printare. Este livrat cu un suport textil care se prinde de platan şi cu un instrument de prindere pe platan, pentru a facilita plasarea articolului de îmbrăcăminte.

SC-F2100 va fi disponibil începând cu martie 2018.

Caracteristici-cheie:

 • Cap de printare PrecisionCore TFP

 • Cerneluri CMYKW UltraChrome DG în 5 culori furnizate în cartuşe de 600 ml

 • Mentenanţă automată cu kit separat de curăţare inclus în configuraţie

 • Circulaţie îmbunătăţită a cernelii pentru o pornire mai rapidă

 • Moduri adiţionale de imprimare rapidă

 • Mod de imprimare linii duble albe şi color

 • Software-ul Garment Creator îmbunătăţit vă permite să adăugaţi text şi imagini multiple şi să creaţi presetări de utilizator pentru ajustările imaginilor. În plus, oferă un hot folder şi compatibilitate cu imagini CMYK

 • Trierea îmbunătăţită pentru o reproducere mai bună a imaginilor şi o gamă mai largă de culori

 • Este inclus un suport textil de prindere pe platan, care opţional poate fi adăugat la platan pentru o aderenţă mai bună

 • Distanţiere pentru o ajustare mai precisă a distanţei dintre platan şi cap

 • Sunet de avertizare pentru a alerta operatorii cu privire la erori, atunci când sunt la distanţă de imprimantă

 • Dispozitiv de captare a prafului pentru a preveni acumularea de scame şi praf pe capul de printare

 • Mod de imprimare linii duble albe şi color

 • Panoul de comandă îmbunătăţit oferă funcţii suplimentare şi afişează mai multe informaţii

 • Instrument de prindere pe platan inclus pentru a netezi materialul textil pe platan înainte de imprimare

 • Poate imprima pe materiale textile cu o grosime de până la 25 mm

 • Mod pentru cerneală albă, mod pentru cerneală color sau pentru ambele, în funcţie de configuraţie

 • Certificare ECO PASSPORT de la OEKO-TEX®¹

 • Sunt disponibile garanţii de un an şi extinse

1. ECO PASSPORT by OEKO-TEX® este un sistem prin care furnizorii de produse chimice pentru textile demonstrează că produsele lor pot fi utilizate în producţia durabilă de textile. Cerneala Epson UltraChrome DG şi tratarea prealabilă sunt certificate prin Eco Passport. Acesta este un standard internaţional de siguranţă în industria textilelor. Este certificată ca fiind sigură pentru adulţi şi copii, inclusiv nou-născuţi.