Epson lansează noi sisteme wireless de prezentare, eliminând întârzierile la conectare și îmbunătățind colaborarea

Modelele ELPWP10 și ELPWP20 permit utilizatorilor să se conecteze imediat de pe orice dispozitiv și să colaboreze rapid cu alte persoane pe orice tip de afișaj

Epson lansează noi sisteme wireless de prezentare, eliminând întârzierile la conectare și îmbunătățind colaborarea

Odată cu eliminarea treptată a restricțiilor de izolare în întreaga lume și cu redeschiderea multor spații de lucru, Epson a lansat două sisteme wireless de prezentare - ELPWP10 și ELPWP20 - pentru utilizarea în mediile educaționale și de business. Cele două soluţii permit conexiunea wireless la orice proiector sau ecran plat prin wireless, a aplicaţiei iProjection de la Epson sau prin Miracast, de pe orice laptop/dispozitiv mobil sursă. Securitatea este asigurată prin criptarea AES-128.

ELPWP10 conectează direct orice dispozitiv sursă la o gamă selectă de soluții de afișare laser Epson, utilizatorii conectând pur și simplu transmițătorul wireless la laptopul lor.  Prin intermediul aplicației iProjection pot fi, de asemenea, conectate și alte dispozitive mobile.   

Cu ajutorul sistemului ELPWP20, conținutul poate fi partajat în siguranță de pe orice dispozitiv pe orice tip de afișaj prin intermediul receptorului wireless inclus.  Similar modelului ELPWP10, acest lucru se realizează prin utilizarea unui transmițător wireless și conectarea la un laptop sau la un alt dispozitiv mobil prin intermediul aplicației iProjection sau prin Miracast.

Atât ELPWP10, cât și ELPWP20 permit afișarea simultană a conținutului de pe patru dispozitive diferite, partajarea de conținut devenind astfel o experiență perfectă.  

„Partajarea conținutului de pe dispozitive individuale este un element crucial pentru munca eficientă în spațiile de lucru actuale - la fel și capacitatea de a vizualiza conținut și de a colabora pe un ecran mare. Iar atunci când sunt utilizate simultan mai multe dispozitive sursă, este important să puteți comuta între ele rapid și ușor. Noile noastre sisteme wireless de prezentare permit toate acestea la un preţ accesibil şi competitiv”, a declarat Kiran Sanghera, Product Management, Epson Europe.

„Pentru ambele modele, utilizatorii pot conecta până la şase transmițătoare şi pot afişa simultan până la patru seturi diferite de conţinut. Conexiunea rapidă și ușoară înseamnă că nu se pierde timp cu cablurile, lucru care poate adesea întârzia începerea unei întâlniri sau ședințe. În schimb, utilizatorii se pot concentra pe oferirea de conținut captivant și pe împărtășirea cu ușurință a ideilor. Aceste dispozitive nu ar fi putut fi oferite într-un moment mai bun, pe măsură ce restricțiile sunt anulate și ne întoarcem la birouri și în sălile de clasă.”

Pentru mai multe informații, accesați: https://www.epson.ro