Epson lansează noi serii de proiectoare instalabile entry-level destinate mediului de afaceri şi celui educaţional

Proiectoarele din seria EB-5000 oferă o serie de caracteristici remarcabile, o luminozitate pe măsură şi performanţă de durată, la un preţ accesibil

Epson lansează noi serii de proiectoare instalabile entry-level destinate mediului de afaceri şi celui educaţional

3 ianuarie 2017 – Epson lansează o nouă gamă de proiectoare instalabile destinate mediului de afaceri şi celui educaţional. Noile modele sunt concepute să ofere o luminozitate excepțională, fiabilitate, durabilitate  şi multe alte caracteristici  care corespund nevoilor utilizatorilor, la un preţ foarte accesibil. Gama include modelele EB-5530U (WUXGA), EB-5520W (WXGA) şi EB-5510 (XGA) care oferă potențialilor clienți o varietate largă de caracteristici.

Toate cele trei modele din seria EB-5000 dispun de o luminozitate de 5.500 de lumeni pentru a difuza o imagine clară şi bine definită, în culori vii, chiar şi într-o cameră bine luminată. Numeroasele opţiuni de conectivitate asigură integrarea perfectă în orice sală de conferinţe sau sală de curs. Noua serie de proiectoare dispune astfel de conectivitate wireless ca Miracast şi de conectivitate HDBaseT1, precum şi conexiuni HDMI duble.

Proiectoarele din seria EB-5000 oferă un cost de exploatare excelent, nu numai datorită preţului de achiziţie accesibil, ci şi datorită duratei de viață a lămpilor. În orice caz, este posibil să nu fie nevoie niciodată de înlocuirea lămpilor datorită unei durate ridicate de viaţă a lămpii, de aproximativ 10.000 de ore2 pentru toate modelele. Aceste modele sunt, de asemenea, remarcabil de flexibile şi uşor de instalat, cu lentile care se deplasează pe orizontală şi pe verticală şi un raport de contrast mare.

Daniel Rose, product manager la Epson Europe, declară: „Pentru noi este important să oferim o gamă cuprinzătoare de proiectoare instalabile, aşa că, pe lângă modelele de top, ne concentrăm şi asupra soluţiilor entry-level, concepute pentru a răspunde bugetelor limitate ale companiilor şi ale instituţiilor de învăţământ. Seria EB-5000 oferă performanţe remarcabile în raport cu preţul, având o luminozitate de 5.500 de lumeni şi o durată de viaţă excelentă a lămpii. Sunt ideale în special pentru configuraţii cu echipamente multiple.”

Proiectoarele din seria EB-5000 sunt disponibile de la 1 februarie 2017.

Caracteristici cheie

EB-5530U

EB-5520W

EB-5510

Luminozitate de 5.500 de lumeni

Mod afişaj

WUXGA

WXGA

XGA

Conectivitate wireless Miracast

-

Conectivitate HDBaseT cu un singur fir

-

Durată crescută de viaţă a lămpii, de 10.000 de ore

Culori îmbunătăţite şi nuanţe mai pure de alb

Contrast sporit şi focalizare îmbunătăţită

Deplasarea obiectivului pe orizontală şi verticală cu zoom larg

Cost total de exploatare redus datorită lămpilor de schimb accesibile

Doi conectori HDMI

 1. Miracast şi HDBaseT disponibile doar pentru modelele EB-5530U şi EB-5520W.

 2. Durată de viaţă a lămpii de 10.000 de ore, în baza utilizării proiectorului în modul economic.

  -Sfârşit-

  Note pentru editor

  Despre Epson
  Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare  digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea  vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

  Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 73.000 de angajaţi în 91 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care operează şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

  http://global.epson.com/

  Despre Epson Europe

  Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

  Programul „Viziunea ecologică 2050”  

  http://eco.epson.com/