Epson lansează noi scanere versatile pentru orice mediu de business

Modelele de scanere flatbed sunt accesibile, rapide şi flexibile, au cele mai mici dimensiuni din clasa lor1 şi dispun de ADF pentru o productivitate sporită

Epson lansează noi scanere versatile pentru orice mediu de business

1 septembrie 2016 – Simplificaţi procesele de lucru cu publicul şi sporiţi productivitatea prin intermediul noilor scanere pentru documente WorkForce DS-1660W şi DS-1630 lansate de Epson. Aceste scanere sunt accesibile pentru documente, combină versatilitatea modului flatbed și confortul oferit de compartimentul pentru alimentare automată rapidă, de 50 pagini, pentru a îndeplini orice tip de task. Sunt ideale pentru scanarea de paşapoarte, broşuri şi documente fragile în modul flatbed, iar compartimentul pentru alimentare automată este perfect pentru teancurile de hârtie.

Steve King, product manager, Epson Europe, declară: „Indiferent dacă scanaţi zilnic documente sau acte importante, precum certificatele de naştere sau chiar scrisori sau registre contabile, noile scanere Epson sunt cea mai bună soluție, sunt uşor de utilizat și pot răspunde nevoilor oricărui mediu de business. Cele două scanere sunt printre cele mai rapide din clasa lor, cu o viteză de 25 ppm şi au cele mai mici dimensiuni[1], facilitând poziţionarea în birou.”

De la cele mici până la cele mari companii care caută o soluţie de scanare accesibilă şi simplă, vor beneficia cu noile scanere și de conectivitate USB 3.0, ceea ce înseamnă că activitatea nu va fi încetinită, nici măcar la o rezoluţie înaltă de 300 dpi. De asemenea, cu modul pentru documente lungi, puteți scana hârtii de peste trei metri (doar pe o faţă). Scanarea faţă-verso şi detecţia automată a tipului de imagine sporesc, eficienţa din birouri, iar conectivitatea Wi-Fi şi Wi-Fi Direct de pe modelul DS-1660W oferă un confort suplimentar organizaţiilor care doresc să implementeze în mediul lor de lucru o soluţie de scanare potrivită, care poate fi accesată de mai multe persoane.

Ambele modele beneficiază de caracteristici inteligente de reglare a culorilor şi imaginilor, cum ar fi decuparea automată, corecţia poziţiei documentului şi eliminarea paginilor goale şi a fundalului, prin intermediul tehnologiei Epson de procesare a imaginilor.

Driverele TWAIN şi ISIS[2] sunt incluse pentru o integrare perfectă în sistemele existente de gestionare a documentelor cu posibilitatea de a scana cu o singură atingere către PC, Mac sau pe conturile de stocare online.

WorkForce DS-1660W şi DS-1630 vor fi disponibile din octombrie.

Caracteristici cheie:

 • Unul dintre cele mai rapide scanere din clasa sa - viteză de scanare de 25 ppm
 • Scanaţi o gamă largă de documente, inclusiv cărţi, paşapoarte, documente legate şi articole delicate
 • Cele mai mici dimensiuni din clasa sa1
 • Conectivitate Wi-Fi şi Wi-Fi Direct (doar DS-1660W)
 • Drivere TWAIN şi ISIS pentru o integrare perfectă în sistemele existente de gestionare a documentelor
 • Scanare faţă-verso
 • ADF de 50 coli
 • Creaţi până la 30 de lucrări şi beneficiaţi de scanare simplă, cu o singură atingere, către foldere, e-mail, servicii de stocare online2 şi multe altele, prin intermediul panoului opţional pentru reţea (doar DS-1630)
 • Datorită conectivităţii USB 3.0 activitatea nu este încetinită, nici măcar la o rezoluţie înaltă de 300 dpi
 • Caracteristici inteligente de reglare a culorilor şi imaginilor - decupare automată, corecţia poziţiei documentului, eliminarea paginilor goale şi a fundalului, prin intermediul tehnologiei Epson de procesare a imaginilor
 • Software-ul Epson inclus permite dublarea imaginii generate - scanaţi o dată şi trimiteţi către două destinaţii diferite
 • Modul pentru documente lungi face posibilă scanarea a peste trei metri de hârtie (3.048 mm) (doar pe o faţă)

 


Note pentru editor

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 67.000 de angajaţi în 90 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

www.global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/

 


[1] În baza datelor de pe site-urile web şi din broşurile celor mai bine vândute cinci modele concurente de scanere din EMEA pe parcursul întregului an 2015, conform InfoSource Document Management Scanner Sales Full Year 2015.

[2] Driverele ISIS sunt disponibile doar pe modelul DS-1630