Epson lansează noi proiectoare laser pentru acasă

Noua gamă EpiqVision de televizoare bazate pe proiecția laser include seriile EpiqVision Ultra și EpiqVision Mini

Epson lansează noi proiectoare laser pentru acasă

Epson lansează noi proiectoare laser pentru acasă

Noua gamă EpiqVision de televizoare bazate pe proiecția laser include seriile EpiqVision Ultra și EpiqVision Mini

Epson lansează două mini videoproiectoare laser TV cu un design aparte (EF-11 și EF-12) și două videoproiectoare laser TV smart (EH-LS300B și EH-LS300W), o alternativă avantajoasă la televizoarele smart cu ecran mare. Noile echipamente completează gama Epson EpiqVision, de videoproiectoare laser, cu Android TV, care include și modelele EF-100 și EH-LS500. EH-LS300 și EH-LS500 formează seria EpiqVision Ultra, în timp ce modelele EF alcătuiesc seria EpiqVision Mini. Noile proiectoare aduc marele ecran acasă, la un cost avantajos, creează divertisment captivant în locuința fiecărui utilizator și permit folosirea cu întreținere minimă, până la 10 ani1 fiind o alternativă reală pentru întreaga familie la televizorul tradițional.                    

Cele mai mici proiectoare laser 3LCD, EF-11 și EF-12, oferă experiența marelui ecran într-un design portabil și pot fi transportate cu ușurință dintr-o încăpere în alta, integrându-se perfect în cele mai mici spații, fără a fi necesar un televizor sau un ecran. Noile modele sunt ideale pentru o varietate de scenarii de utilizare, de la serile de film în familie, la jocuri sau vizionarea evenimentelor sportive. Dimensiunea lor compactă și designul ușor le fac să fie la îndemână pentru toți membrii familiei și permit amplasarea lor în camere diferite din casă sau chiar în exterior, datorită sursei de lumină laser care oferă o imagine luminoasă și vibrantă.

În premieră, EF-12 le oferă utilizatorilor o experiență unică în ceea ce privește sunetul, graţie sistemului audio YAMAHA, care poate fi folosit și ca boxă smart de sine stătătoare. Graţie Android TV TM, aveţii acces la mii de filme, spectacole și jocuri din Google Play, de pe YouTube și multe alte aplicații2. Mai mult, având Chromecast integrat TM, utilizatorii pot să transfere aplicațiile lor preferate de divertisment direct pe marele ecran, de pe un dispozitiv Android TM sau iOS, de pe computer Mac sau Windows ori de pe Chromebook3. O soluție inteligentă pentru o casă conectată vizual!

Căutarea vocală și recomandările personalizate sunt disponibile cu Google Assistant4. Utilizatorii pot avea acces rapid la divertisment, pot primi răspunsuri și își pot controla dispozitivele din casă, având la dispoziție mai mult timp pentru a se distra.

Proiecția se realizează în orice direcție, chiar și pe podea sau pe tavan, oferind o flexibilitate și mai mare în utilizare.

Cu un design modern, EF-11 măsoară doar 18 cm pe latura sa cea mai lungă, integrându-se perfect în orice cameră. Poate proiecta pe aproape orice suprafață, astfel încât nu este nevoie de un ecran separat. EF-11 are Miracast integrat, ideal pentru a accesa conținutul de pe telefon, tabletă sau orice alt dispozitiv smart.

Modelul EH-LS300 este disponibil fie alb, fie negru și poate fi amplasat foarte aproape de perete, proiectând o imagine cu diagonala de până la 120 inci (3 metri). Ca și EF-12, acesta este dotat cu sunet integrat prin sistemul audio YAMAHA și cu Android TV. EH-LS300 reprezintă cel mai recent televizor Full HD smart cu proiecție laser de la Epson, oferind imagini cu diagonala de până la 3m, cu tehnologie 3LCD, având un raport de contrast mare pentru imagini clare. Conectivitatea excelentă, configurarea simplă și rapidă fac din acest videoproiector alegerea supremă pentru amatorii de divertisment acasă, graţie celor mai bune opțiuni pentru vizualizarea pe ecran mare.

Simona Decuseară, National Sales Manager Epson România și Bulgaria, declară: „Întrucât oamenii își petrec mai mult timp ca niciodată acasă și caută noi forme de petrecere a timpului liber în propriile locuinţe, videoproiectoare pe care le lansăm pot fi alternativa perfectă la televizorul din living, oferind o gamă largă de opțiuni, fiind simplu de utilizat și accesibile ca preţ. Cu conectivitate inteligentă și o sursă de lumină laser care asigură noilor modele o durată lungă de utilizare, cu o calitate ireproșabilă a imaginii și opţiuni de sunet remarcabile, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a lua în considerare înlocuirea televizorului și recrearea cinematografului acasă.”

EF-11EF-12EH-LS300B/W
Corp și accesoriiNegruNegru și arămiuNegru sau alb
Orientarea proiecției360 de grade
Durată sursă de lumină laser10 ani10 ani10 ani
Tehnologie de proiecție 3LCDDaDaDa
Dimensiune imaginePână la 150Până la 150Până la 120
Android TV cu Google Assistant, Google Play și Chromecast integratNuDaDa
Miracast cu duplicarea ecranuluiDaNu Nu
SunetMono difuzor integrat 1,5W x 2Sunet prin sistemul audio YAMAHA 5W stereo x 2 audio BluetoothSunet prin sistemul audio YAMAHA 5W stereo x 2 difuzor 10W x 1 audio Bluetooth
HDMI● 1● 2● 2
Rezoluție1080p1080p1080p
Luminozitate1.000 de lumeni1.000 de lumeni3.200 de lumeni
Corecție trapez DaDaAjustarea colțului
Durata de viață a sursei de lumină (eco/normal)10 ani10 ani10 ani
1) În baza vizionării de conținut timp de cinci ore zilnic cu proiectorul în modul economic
2) Google, Android, YouTube, Android TV și alte mărci sunt mărci comerciale ale Google LLC. Pentru anumiți furnizori de conținut, este posibil să fie necesare abonamente.
3) Transmisia este optimizată numai pentru serviciile selectate. Calitatea redării în flux pentru alt conținut poate varia. Sisteme și dispozitive de operare compatibile: Android 2.3 și versiunile ulterioare, iOS® 7 și versiunile ulterioare, Windows® 7 și versiunile ulterioare, Mac OS® 7 și versiunile ulterioare și Chrome OS (versiunea 38 sau versiunile ulterioare).
4) Funcția Google Search este disponibilă global. Google Search nu poate comunica soluția inteligentă cu Google Home. Google Assistant se aplică în 16 țări selectate (Japonia, Statele Unite, Canada, Brazilia, Mexic, Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Spania, Suedia, Vietnam, Indonezia, Coreea de Sud, Australia, India)