Epson lansează multifuncţionalele EcoTank compacte, de culoare albă

Multifuncţionale economice şi compacte, proiectate pentru a reflecta trendurile în materie de design

Epson lansează multifuncţionalele EcoTank compacte, de culoare albă

Multifuncţionalele premiate EcoTank de la Epson au un format nou compact, caracterizat de linii stilate (L3160, L3156) şi cu un finisaj alb (doar în cazul modelului L3156), potrivindu-se optim în spaţiile amanajate modern. Noile modele vor fi puse în vânzare începând din aprilie 2019.

Ksenia Gordeeva, senior product manager, Epson Europe, declară: Imprimantele negre au fost mereu foarte populare, dar unii clienţi şi-au exprimat dorinţa de a putea opta pentru echipamente care să se încadreze mai bine din punct de vedere vizual în locuinţele moderne şi în birourile elegante. Considerăm că modelele lansate astăzi satisfac tendinţele actuale, datorită finisajului alb şi noului format cu dimensiuni reduse.

Toate noile multifuncţionale din gama EcoTank (L3160, L3156) au un design nou, special conceput să economisească spaţiu. Rezervorul de cerneală nu mai este poziţionat lateral, ci se află integrat în carcasă şi este orientat frontal. Pe lângă reducerea spaţiului ocupat, această modificare le permite utilizatorilor verificarea facilă a cantităţii de cerneală disponibile. În plus, noile recipientele nu necesită presare manuală pentru a elibera tot conţinutul în rezervor, astfel că realimentarea devine simplă şi fără dificultăţi şi (datorită formelor unice ale picurătoarelor), se elimină riscul reîncărcării cu o culoare greşită.

Pentru a meţine nivelul de autonomie ridicat al celorlalte modele EcoTank economice din gamă, aceste multifuncţionale (L3160, L3156) sunt echipate cu câte un rezervor voluminos, care poate fi alimentat din recipiente de cerneală mari. Fiecare multifuncţional este însoţit la achiziţie de un set de recipiente inclus care oferă suficientă cerneală pentru până la trei ani de utilizare 1. Rentabilitatea ridicată le oferă consumatorilor posibilitatea de a face economii de până la 90% la costurile pentru cerneală 2. Noile recipiente cu cerneală pentru realimentarea multifuncţionalului au, de asemenea, preţuri accesibile.

Cu modelele EcoTank, se poate imprima cu uşurinţă direct din telefoane mobile, tablete şi laptopuri. Opţiunile Wi-Fi şi Wi-Fi Direct le permit utilizatorilor să trimită documente pentru a fi printate de pe dispozitive inteligente, folosind aplicaţia Epson iPrint 3. Multifuncţionalul poate primi fişiere de aproape oriunde din lume prin Epson Email Print 3.

Cele mai noi multifuncţionale EcoTank oferă consumatorilor chiar mai multe opţiuni: L3156 este un multifuncţional 3-în-1 alb, cu Wi-Fi/Wi-Fi Direct, iar modelul L3160 este un multifuncţional 3-în-1 negru, cu ecran LCD şi Wi-Fi/Wi-Fi Direct.

1. Cerneală inclusă pentru trei ani de utilizare, calculată la un volum mediu de printare de 225 de pagini pe lună în cazul multifuncţionalelor EcoTank pentru acasă şi pentru birou şi de 40 de fotografii pe lună în cazul multifuncţionalelor fotografice EcoTank. Calculele se bazează pe cel mai mic volum de printare cu recipientul de cerneală neagră inclus, pentru imprimantele pentru locuinţă şi birou şi pe cel mai mic volum de printare foto, cu recipientul inclus, pentru modelele foto.
2. Număr mediu de cartuşe necesare/economii realizate pentru tipărirea aceluiaşi număr de pagini cu recipientele de cerneală EcoTank incluse (cu excepţia L805, L810, L850, L7160), excluzând preţul echipamentelor hardware. Comparaţie pentru media gamei EcoTank de format A4 faţă de media celor mai bine vândute 10 modele din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa în perioada aprilie 2017 – martie 2018, conform monitorizării IDC EMEA Hardcopy Tracker (date din trimestrul 1 2018) şi IDC EMEA HCP Consumables Tracker (date din semestrul 2 2017). Costurile de printare au fost calculate în baza proporţiilor cartuşelor Standard şi XL de pe pieţele din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa, conform monitorizării IDC pentru aceeaşi perioadă de referinţă. Preţul mediu de vânzare a fost calculat prin împărţirea valorii veniturilor la numărul de unităţi. Capacitatea cartuşelor de cerneală este indicată în datele comunicate pe site-urile web ale producătorilor.
3. Necesită o conexiune wireless la internet. Pentru mai multe informaţii şi pentru limbile şi dispozitivele acceptate, vizitaţi