Epson lansează două noi scanere business de ultimă generație

Cele două modele revoluţionează fluxurile de lucru prin funcții inteligente pentru scanarea unei game variate de documente

Epson lansează două noi scanere business de ultimă generație

1 septembrie 2016 – Epson  lansează două modele de scanere WorkForce sheetfed compacte cu funcții inteligente. Cu un sistem performant de gestionare a mediilor de tipărire şi o serie de caracteristici inovatoare care asigură un nivel înalt de procesare a datelor, WorkForce DS-570W şi DS-530 pot fi integrate eficient şi simplu în fluxurile de lucru din cadrul companiilor. Având capacitatea de a scana cu până la 35 ppm/70 ipm, aceste echipamente oferă o gamă largă de opţiuni de gestionare a mediilor de tipărire, care vă permit să scanaţi rapid, să indexați şi să partajați documentele esențiale pentru companie.

Steve King, manager de produs la Epson Europe, declară: „Datorită primului scaner din domeniu cu scanare incetinita pentru scanarea documentelor îndoite, botite sau delicate şi a caracteristicii inovatoare Double Feed Detection Skip (prin care se anuleaza detectarea dublei alimentari cu hartie ), scanarea documentelor foarte groase sau a celor delicate a devenit foarte simplă. Funcțiile inteligente îmbunătăţesc eficienţa, acurateţea şi precizia datelor. Indiferent dacă scanaţi documente de până la şase metri, hârtie subţire de până la 27 g/m² sau carton de până la 413 g/m², puteţi să vă bazaţi pe aceste modele pentru o procesare rapidă a documentelor la cea mai înaltă calitate.”

Senzori avansaţi şi tehnologie modernă de alimentare cu hârtie

Cele două scanere au un design personalizat, pentru gestionarea documentelor importante, de la cărţi de vizită şi legitimaţii plastifiate, până la documente foarte lungi, fiind prevăzute cu funcția DSC (Dynamic Skew Correction - Corecţie dinamică a unghiului documentului) şi cu o tehnologie sofisticată de alimentare cu hârtie prin utilizarea rolelor multiple. Senzorul cu ultrasunete permite detecţia alimentării duble cu hartie pentru a evita preluarea lor gresita, iar detecţia automată a dimensiunii documentelor usurează scanarea documentelor cu dimensiuni diferite în același timp.

Modul de alimentare automată facilitează scanarea documentelor originale cu dimensiuni diferite, în orice ordine, într-un singur fişier PDF, iar detectarea alimentării duble permite reluarea scanării după apariţia unei erori de alimentare.

Kit opţional de conversie la scaner flatbed

Un kit opţional de conversie la scaner flatbed permite scanarea eficientă a unei game largi de tipuri de documente, precum timbrele poştale, paşapoartele, cărţile şi multe altele. Această opţiune este disponibilă pentru ambele modele datorită conectării prin USB 3.0.

Conectivitate wireless la modelul DS-570W

Puteți scana cu uşurinţă documente către dispozitive mobile, tablete şi calculatoare prin Wi-Fi cu acest scaner sheetfed wireless avansat şi compact. Fiind o soluţie ideală de distribuire a documentelor între utilizatori multipli în medii de lucru dinamice, acum este mai uşor să scanaţi direct către serviciile de stocare online, inclusiv către Dropbox, SharePoint, FileBound şi multe altele.

WorkForce DS-570W şi DS-530 vor fi disponibile pe piață din octombrie 2016.

Caracteristici cheieDS-530DS-570W
Este disponibil un kit de conversie la scaner flatbed●*
Viteze mari de scanare color de 35 ppm/70 ipm la 300 dpi
Capacitate ADF de 50 coli
Scanaţi o gamă largă de documente, inclusiv cărţi de vizită, paşapoarte2, hârtie A3, hârtie groasă
Scanare faţă-verso la o singură trecere
Tehnologie integrată de îmbunătăţire a imaginilor
Tehnologie avansată de alimentare şi detecţie a alimentării duble
Mod lent pentru documente delicate, deteriorate sau dificil de scanat1
Compacte pentru a se integra în orice mediu de birou
Epson Document Capture Pro/Server Pro3
Unitate pentru interfaţa de reţea, pentru o partajare simplă între utilizatori, cu scanare prin buton de comandă şi profiluri predefinite pentru lucrăriOpţionalOpţional
Convertiţi documente din hârtie în formate Microsoft Office, inclusiv docx, pptx, xlsx
USB 3.0
Wi-Fi, Wi-Fi Direct cu NFC-
Volum zilnic de scanare de 4.000 pagini
Software Epson Scan 2.0, pentru prelucrarea avansată a imaginilor
Acceptă driverele Twain, WIA şi ISIS pentru o compatibilitate sporită cu DMS
Conform normelor Energy-Star

* Compatibil cu DS-570W doar în modul USB.

 

Note pentru editor

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 67.000 de angajaţi în 90 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

www.global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/