Epson lansează cele mai rapide scanere business portabile de pe piaţă

Cu o excelentă versatilitate a mediilor de tipărire, cu conectivitate USB 3.0 de mare viteză şi un compartiment pentru alimentare automată pentru 20 de coli

Epson lansează cele mai rapide scanere business portabile de pe piaţă

21 noiembrie 2016 – Epson lansează cele mai rapide scanere business de pe piaţă[1]. WorkForce DS-310 şi DS-360W facilitează gestionarea rapidă şi eficientă a documentelor pe teren. Scanerele au un design compact și ușor,i sunt ideale pentru a fi transportate într-o geantă sau pentru a fi depozitate într-un sertar, permiţând angajaților să digitalizeze simplu, rapid şi uşor documentele atât în birou, cât şi în afara acestuia. Acumulatorul suplimentar încorporat şi conectivitatea wireless de pe modelul DS-360W oferă cu adevărat o experienţă de scanare portabilă, unică, fără cabluri.

Steve King, Product Manager, Epson Europe, declară: „Puteţi scana cu uşurinţă de oriunde cu cele mai rapide scanere business portabile de pe piaţă1, la 25 ppm1, atât în modul duplex, cât şi în cel simplex, la o rezoluţie de 300 dpi atât color, cât şi monocrom. Scanerele oferă o eficienţă sporită, datorită conectivităţii USB 3.0 de mare viteză şi a compartimentului de alimentare cu documente de 20 de pagini. (se repetă informația)

Versatilitate excelentă a mediilor de tipărire

Ambele modele pot scana o gamă largă de medii de tipărire, inclusiv plicuri, carduri şi hârtie de 52-230 g/m2. Sunt ideale oricând apare nevoia de a scana şi a captura documente de hârtie, precum cărţile de vizită sau formularele semnate.

Conectivitate wireless la modelul DS-360W

Puteţi scana cu uşurinţă documente și de pe dispozitive mobile şi tablete, prin intermediul conectivităţii wireless. În plus, acumulatorul şi capacitatea de a încărca dispozitivul din mers îl fac ideal pentru angajații care lucrează în afara biroului. În combinaţie cu descărcarea gratuită a software-ului Epson Document Capture Pro, modelul DS-360W poate fi integrat armonios în fluxul de lucru al companiilor, prin intermediul celor mai răspândite sisteme de gestionare a documentelor. În combinaţie cu Document Capture Pro, DS-360W oferă multe funcţii de tipul „scan-to”, inclusiv scan-to-cloud, scanare către e-mail şi scanare către SharePoint, pe lângă multe alte funcţii de procesare a imaginilor de documente, cum ar fi recunoaşterea codurilor de bare şi OCR-A / B zonal.

WorkForce DS-360W şi DS-310 vor fi disponibile pe piaţă din ianuarie 2017.

Caracteristici

 • Scaner business portabil pentru gestionarea rapidă şi eficientă a documentelor înafara biroului
 • Cel mai rapid scaner din clasa sa1 - viteză de scanare de 25 ppm, atât duplex, cât şi simplex, color, la rezoluţie de 300 dpi
 • Acceptă hârtii cu greutăţi între 52 şi 230 g/m2
 • Poate scana o gamă largă de medii de tipărire, inclusiv plicuri, cărţi de vizită, chitanţe şi multe altele
 • Funcţii de scanare dedicată pentru carduri, precum documentele de identitate, carnetele de şofer, cardurile de membru şi multe altele
 • Compatibilitate cu USB 3.0
 • Acumulator încorporat (doar pe DS-360W)
 • Conectivitate Wi-Fi pentru o mobilitate şi mai mare (doar pe DS-360W)
 • Compartimentul de alimentare automată cu documente de 20 de pagini accelerează fluxurile de lucru
 • Compatibil cu Windows şi Mac
 • Salvaţi documente sub formă de PDF-uri în care se poate căuta, fişiere Excel şi Word şi multe altele.
 • Epson Scan 2.0 şi Document Capture Pro

 

 


Note pentru editor

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare  digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea  vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 72.000 de angajaţi în 93 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care operează şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2014 au fost de 1.551 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/

 

[1] În comparaţie cu scanerele mobile personale, după cum sunt definite de Infosource pentru regiunea EMEA şi în baza specificaţiilor de pe site-urile web ale concurenţilor din iunie 2016.