Epson îşi extinde gama de imprimante POS

TM-T88VI iHub oferă o gamă extinsă de opţiuni de conectivitate prin cablu şi wireless, inclusiv servicii POS mobile, web şi bazate pe PC-uri

Epson îşi extinde gama de imprimante POS

29 noiembrie 2016 – Epson, producătorul numărul unu de imprimante POS din Europa1, lansează noul model de imprimantă POS,  TM-T88VI iHub . Noua imprimantă de ultimă generaţie pentru chitanţe dispune de aceleași caracteristici ca modelul TM-T88VI, recent lansat, însă cu opţiuni suplimentare de conectivitate pentru a permite instalarea şi schimbarea perifericelor. TM-T88VI iHub funcționează astfel atât pe sistemele POS tradiţionale, bazate pe PC-uri, cât şi în configuraţiile web şi cele mobile, care sunt din ce în ce mai populare. Este o imprimantă ideală pentru proprietarii de magazine, baruri şi restaurante, care doresc să dezvolte noi modalităţi de interacțiune cu clienţii, dar şi pentru cei care doresc pur şi simplu să utilizeze o configuraţie tradiţională sau una combinată.

David Gross, Product Manager în cadrul Epson Europe, declară, „TM-T88VI iHub oferă toate caracteristicile excepţionale ale modelului TM-T88VI, plus modalităţi multiple de conectare şi încărcare a dispozitivelor. Datorită conectivității între mediul web, tablete şi PC-uri, aceasta este singura imprimantă de pe piaţă care oferă retailerilor, restaurantelor şi barurilor atât de multe opţiuni pentru a utiliza sistemele POS aşa cum doresc.”

Pe lângă versatilitate, TM-T88VI iHub oferă performanţe excelente, cu viteze de imprimare de până la 350 mm/s, dar şi fiabilitatea cu care Epson și-a obișnuit deja clienții. O funcţie de alimentare inversă contribuie la economisirea hârtiei fără a afecta performanţele, reducând totodată costurile de funcționare şi pierderile de hârtie.

Funcţionalitatea Server Direct Print permite modelului TM-T88VI iHub să imprime direct de pe un server web. 

De asemenea, acceptă tehnologia de tip „beacon”, pentru a ajuta dispozitivele să identifice cea mai apropiată imprimantă, lucru ideal pentru mediile de lucru care au nevoie de mai multe imprimante POS, iar compatibilitatea cu NFC facilitează asocierea tabletelor, dispozitivelor smartphone şi a celorlalte dispozitive mobile.

TM-T88VI iHub are exact aceleaşi dimensiuni ca TM-T88V iHub, permiţând clienţilor să treacă la un sistem cu totul nou, fără să trebuiască să rearanjeze spaţiul de lucru. Imprimanta este disponibilă în culorile alb şi negru, pentru a se integra în orice decor de magazin, bar sau restaurant.

Caracteristici cheie

Imprimantă de chitanţe şi hub inteligent de ultimă generaţie, cu conectivitate mobilă, viteze mari de imprimare şi fiabilitate

Perfectă pentru retailerii care doresc să combine sistemele POS mobile cu cele tradiţionale bazate pe PC

Este echipată cu tehnologia Epson ePOS pentru imprimare din aplicaţii web şi de pe dispozitive inteligente

Poate imprima atât prin conexiune USB, cât şi din reţea (ePOS) – lucru ideal pentru retailerii care trec la sisteme ePOS mobile

Este echipată cu patru porturi USB, dintre care unul poate încărca tablete sau dispozitive smartphone

Imprimă la viteze de până la 350 mm/s

Imprimarea în tonuri multiple de gri permite reproducerea mai bună a siglelor şi a imaginilor

Server Direct Print care permite imprimarea de date direct de pe un server web

Acceptă HTTPS pentru securizarea completă a transferului de date

Funcţie de alimentare inversă cu hârtie, pentru eficientizarea consumului de hârtie

Este livrată cu instrumente extinse pentru o implementare simplă şi economică

Disponibilă în culorile alb şi negru, pentru a se integra în decorul de magazin sau restaurant

1. Futuresource Consulting  2015

 


Note pentru editor

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajați în 91 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/