Epson îşi extinde gama de imprimante de format mare cu noua gamă T de imprimante wireless, pentru a deservi un număr mai mare de utilizatori din domeniul tehnic

SureColor T3100 şi T5100 oferă viteză, precizie şi fiabilitate alături de un design elegant şi compact, caracteristici gândite pentru comunităţile de ingineri şi arhitecţi

Epson îşi extinde gama de imprimante de format mare cu noua gamă T de imprimante wireless, pentru a deservi un număr mai mare de utilizatori din domeniul tehnic

10 iulie 2018– imprimanta pentru birou, de 24 de inci, SureColor T3100, şi SureColor T5100, imprimanta de 36 de inci, care poate fi așezată și pe stand. Marcând extinderea seriei T de produse de la Epson pe piaţa imprimantelor CAD cu preţuri mici şi medii, imprimantele wireless au un design nou, curat şi compact, dar şi performanţa fiabilă a tipăririi regăsită la soluţiile tehnice de la Epson.

Indiferent dacă sunt utilizate pentru imprimarea de planuri tehnice, desene de linii, semnalistică sau postere pentru sala de curs, imprimantele SureColor T3100 şi SureColor T5100 vor asista profesioniştii dintr-o multitudine de domenii, inclusiv din arhitectură, inginerie, CAD, GIS, educaţie, din mediul corporativ, la domiciliu sau în firmele mici. Funcţia unică de comutare automată permite imprimantelor să schimbe alimentarea cu hartie de la rola de format mare, la colile de hârtie de mărime A4 sau A3, fără ca utilizatorii să fie nevoiţi să atingă imprimanta, facilitate ideală pentru companiile mici, care au cerinţe de tipărire multiple, într-un spaţiu de lucru limitat.

„SureColor T3100 şi T5100 sunt concepute în mod specific pentru inovatori, ingineri, designeri și arhitecţi, care caută o imprimantă compactă adaptată perfect spaţiului lor de lucru”, spune Marco van Niekerk, Manager senior de produs, soluţii profesionale de imagine, Epson Europe. „Fiind construite pe baza tehnologiei de ultimă oră de la Epson pentru a oferi performanţă de vârf la tipărire, noile imprimante vor permite utilizatorilor să obţină imprimări precise, în culori vii, prin wireless, de pe tablete şi smartphone-uri, practic de oriunde.”

Profitând de tehnologia cu cap de printare PrecisionCore MicroTFP şi de tehnologia de verificare a duzelor pentru a detecta şi ajusta automat problemele duzelor, noile imprimante oferă viteze mari de tipărire, producând printuri de mărimea A0 sau E în 31 de secunde, cu detalii precise şi fiabilitate de nivel comercial. Oferind wireless integrat şi conectivitate Wi-Fi Direct, arhitecţii şi designerii pot imprima cu uşurinţă de pe tablete şi smartphone-uri sau pot folosi noul ecran tactil LCD de 4,3 inci cu control şi navigare simple şi intuitive prin intermediul unui meniu. Noua generaţie de cerneluri de mare capacitate UltraChrome XD2, pe bază de pigment, oferă printuri durabile la nivel de arhivare, cu culori vii şi linii exacte, pe aproape orice tip de hârtie.

Mai multe despre imprimantele SureColor din seria T

Imprimanta pentru desktop SureColor T3100, de 24 de inci, şi imprimanta pentru podea SureColor T5100, de 36 de inci, oferă o gamă largă de funcţii pentru profesioniştii care doresc să-şi mărească productivitatea. Printre acestea se numără:

  • Viteze mari de imprimare– SC-T3100 şi T5100 produc printuri de mărime A1 sau D în 34, respectiv 31 de secunde.

  • Uşor de utilizat– Un ecran tactil LCD color, de 4,3 inci, simplifică sarcinile de tipărire.

  • Design compact şi curat– Dimensiunea compactă şi designul minimal atractiv îmbunătăţesc spaţiul de lucru.

  • Înlocuiţi cerneala mult mai rar– Cartuşe de capacitate mare, de până la 50 ml color şi 80 ml negru.

  • Tipăriţi la birou de practic oriunde– Conectivitatea integrată wireless şi Wi-Fi Direct permite tipărirea simplă de pe tablete, smartphone-uri şi multe altele.

  • Performanţă înaltă– Capul de printare PrecisionCore MicroTFP oferă funcţia Precision Droplet Control pentru claritate incredibilă şi fiabilitate de nivel comercial cu tehnologia de verificare a duzelor.

  • Printuri durabile şi vii– Cernelurile pigmentate UltraChrome XD2 de ultimă generaţie la nivel de arhivare produc culori vii şi linii precise.

  • Prelucrare versatilă a mediilor de tipărire– Utilizează role de până la 24 şi 36 de inci şi foi de până la 11 x 17 inci, prin Alimentatorul automat de foi cu comutare automată, cât şi coli tăiate de până la A1 (24 de inci) sau A0 (36 de inci).

  • Detalii precise şi clare– Tipăriţi planuri tehnice, desene liniare, postere şi multe altele, cu până la 2.400 dpi.

  • Instalare uşoară– Desfaceţi şi începeţi utilizarea imediat.

SureColor T3100 şi T5100 vor fi disponibile din luna septembrie. SC-T3100 va fi disponibilă la preţul de 995 EUR (fără TVA), iar SC-T5100 va fi disponibilă la preţul de 1450 EUR (fără TVA).