Epson finalizează construcția celei mai avansate fabrici de imprimante inkjet

Seiko Epson Corporation a anunțat încheierea lucrărilor de construcție a celei mai avansate fabrici, cu scopul creșterii producției de imprimante cu jet de cerneală, dar și a celei de videoproiectoare 3LCD în fabrica deja existentă din Philippine.

Epson finalizează construcția celei mai avansate fabrici de imprimante inkjet

Din 2015 până în prezent Epson a investit 143 de milioane de dolari pentru extinderea fabricilor existente cu cele mai moderne și tehnologizate linii de producție. Noua fabrică a fost construită respectând cele mai exigente reglementări de protecție a mediului și are un sistem solar de generare de energie cu o capacitate de aproximativ 3,000 kWh.

Epson deține deja facilități de producție pentru imprimante inkjet și videoproiectoare în China, Indonezia și Philippine, însă în contextul creșterii cererii pentru aceste categorii de echipamente, a decis suplimentarea capacităților de producție. Pe segmentul imprimantelor cu jet de cerneală compania anticipează o creștere semnificativă a producției de echipamente cu recipiente de cerneală de mare capacitate, ca urmare a vânzărilor tot mai importante înregistrate în regiunile emergente și nu numai, dar și a imprimantelor cu jet de cerneală pentru birou și a multifuncționalelor inkjet ultra-rapide devenite tot mai populare peste tot în lume.

Epson, producătorul de videoproiectoare numărul 1 la nivel global de 16 trimestre consecutiv, va crește, de asemenea, substanțial producția de echipamente de proiecție. Divizia ”Visual communications” înregistrează o creștere constantă a vânzărilor în contextul cererii de videoproiectoare business, educaționale, dar și pe segmentul comercial, cu precădere în piețele emergente. 

Odată cu noua fabrică, numărul angajaților Epson Precision (Philippine) va crește de la 14.400, în prezent, la aproximativ 20.000.

*1 Sursa: Studiile Futuresource Consulting Ltd., 2001 - 2016 (analiză a volumelor vândute pentru videoproiectoare de peste 500 de lumeni)

 *2 Informațiile legate de volumele de producție și numărul angajaților pot fi modificate conform circumstanțelor.

Despre fabrică

Investiție

Aproximativ 143 de milioane USD (intervalul fiscal 2015-2017)

Echipamente produse

Imprimante cu jet de cerneală

Începerea producției

Iulie 2017

Amprentă la sol

Aprox. 53.000 m2

Suprafață construită

Aprox. 108.000 m2

Structură

Clădire cu două etaje pe structură de oțel

Despre Epson Precision (Philippines)

Nume

Epson Precision (Philippines) Inc.

Adresă

Lima Technology Center, Lipa City, Batangas, 4217, Philippines

Președinte

Tadaaki Hagata

Fondată

27 decembrie 1994

Nr. de angajați

Aprox. 14.400 (la finalul lunii mai 2017)

Suprafața campusului

Aprox. 230.000 m2

Suprafața construită

Aprox. 193.000 m2 (include și noua fabrică)

Echipamente produse

Imprimante inkjet, videoproiectoare, ochelari inteligenți

Proprietar

Epson Precision (Philippines) este subsidiară a Seiko Epson Corporation