Epson donează imprimante și proiectoare EcoTank Fundației Usain Bolt

100 de imprimante EcoTank și 20 de proiectoare vor ajuta elevii din Jamaica

Epson donează imprimante și proiectoare EcoTank Fundației Usain Bolt

Epson donează imprimante și proiectoare EcoTank Fundației Usain Bolt

100 de imprimante EcoTank și 20 de proiectoare vor ajuta elevii din Jamaica

Epson a donat 100 de imprimante EcoTank fără cartușe și 20 de proiectoare laser către Fundația Usain Bolt, care are ca scop crearea de oportunități prin educație și dezvoltare culturală. Imprimantele și proiectoarele, în valoare de peste 100.000 Euro, au fost oferite în cadrul unei ceremonii speciale organizate la fosta școală primară a lui Usain Bolt din Jamaica, Waldensia Primary. Waldensia este una dintre școlile din Jamaica ce vor beneficia de noile echipamente. Printre celelalte se numără și școlile primare Salt Marsh, Duanvale și Kinloss.

Directoarea școlii primare Waldensia, Dna. Nicola Ottey-Anderson, a spus următoarele despre donație: „Echipamentele de acest tip reprezintă soluția necesară pentru toate instituțiile de învățământ din Jamaica, deoarece avem necesități mari de imprimare.” Dna Ottey-Anderson a explicat că mii de studenți nu se pot conecta încă la spațiul virtual, iar profesorii și câteva părți interesate au trebuit să facă tot ceea ce este nevoie pentru a se asigura că toți copiii au acces la materialele de studiu.”

Usain Bolt, care la începutul acestui an a devenit ambasador european al companiei Epson și imaginea unei campanii importante de promovare a imprimantelor Epson EcoTank, a participat la ceremonia oficială. În același timp, încurajând elevii prezenți la ceremonie să muncească din greu, să fie dedicați, să creadă în ei și să aibă vise mărețe pentru a fi cât mai buni, acesta a spus: „Este întotdeauna o plăcere să dau ceva înapoi țării mele, Jamaica. Este un sentiment minunat să văd cum copiii au o oportunitate mai bună decât am avut eu, pentru că știu prin ce trec mulți dintre ei și greutățile prin care au trecut în această pandemie. Cred că copiii au dreptul la cel mai bun început de viață. Având acces la cele mai bune echipamente posibile, școlile primare din Jamaica vor avea beneficii foarte mari. Epson împărtășește viziunea mea de a face educația accesibilă tuturor și, împreună, îi ajutăm pe copiii din Jamaica să dea viață viselor de avea un viitor sustenabil, mai sănătos și mai fericit.”  

Epson împărtășește ambiția lui Usain Bolt de a contribui la o schimbare pozitivă în cadrul comunității și de a ajuta copiii să primească cea mai bună educație posibilă. Maria Eagling, Director de Marketing la Epson Europe, a declarat: „Ne face plăcere să lucrăm cu Fundația Usain Bolt pentru a ajuta cât de mult putem copiii din Jamaica. Sperăm că imprimantele și proiectoarele îi vor ajuta să aibă vise mărețe și le vor oferi un avantaj pentru îndeplinirea acestor vise.”

La ceremonie au participat, de asemenea, dra. Karlene Segree de la Ministerului Educației, Președintele Fundației Usain Bolt, Rev. Winsome Wilkins, Nugent Walker, Managerul lui Usain Bolt, și Jennifer Bolt, mama lui Usain Bolt.