Epson deschide un nou Centru virtual de soluții industriale pentru clienții și partenerii din Europa

Noul spațiu virtual oferă un acces mai mare la soluțiile de robotică și cele industriale oferite de Epson, atât în centru, cât și de la distanță

Epson deschide un nou Centru virtual de soluții industriale pentru clienții și partenerii din Europa

Epson prezintă un stand hibrid pentru soluții de robotică în cadrul Centrului European de Soluții Industriale.

Epson deschide un nou Centru virtual de soluții industriale pentru clienții și partenerii din Europa

Epson deschide un nou Centru virtual de soluții industriale pentru clienții și partenerii din Europa

Noul spațiu virtual oferă un acces mai mare la soluțiile de robotică și la cele industriale oferite de Epson, atât în centru, cât și de la distanță

Europa, 21 decembrie 2020 - Epson a lansat un Centru European de Soluții Industriale - denumit European Industrial Solutions Plus (EISC+) - un hub hybrid pentru demonstrații care încorporează infrastructură virtuală și fizică destinată partenerilor, distribuitorilor și clienților pentru a experimenta produsele și soluțiile Epson. Noul Epson EISC+ este situat lângă Meerbusch, Germania, și poate fi accesat virtual în toată regiunea EMEA. Spațiul de 500m² oferă acces la gama completă de soluții de robotică Epson și la alte echipamente industriale specializate, fiind și gazda permanentă a întregii game de roboți SCARA produși de Epson.

Centrul a fost inaugurat în decembrie, iar clienții Epson din toată Europa pot avea acum acces - în mai multe limbi străine - la experți tehnici ai companiei Epson care lucrează în cadrul EISC+ pentru a dezvolta, testa și demonstra produse și soluții personalizate. Într-un moment în care întâlnirile față în față rămân o provocare, EISC+ oferă noi modalități de a găzdui meeting-uri individuale cu partenerii de afaceri, de a realiza noi contacte și de a explora noi tehnologii printr-un showroom fizic și virtual, un studio TV sau chiar un stand de expoziție.

Volker Spanier, director Epson pentru soluții robotice în regiunea EMEAR, explică: „Cu toții trebuie să ne obișnuim cu noi moduri de a lucra și de a interacționa unul cu celălalt. Pentru Epson, lucrul cu clienții și partenerii noștri este o parte esențială a afacerii noastre, motiv pentru care sunt mândru că centrul EISC+ oferă un acces mai mare și o asistență îmbunătățită pentru clienți și parteneri. Spațiul oferă o modalitate inovatoare de testare a produselor noastre direct, cu sfaturi personalizate de la experții noștri, ascultând - în același timp - nevoile clienților și partenerilor noștri”.  

EISC+ Epson a fost inaugurat în noiembrie cu primul său eveniment virtual în cadrul căruia au fost prezentate soluțiile de robotică oferite de companie. Epson a invitat distribuitorii de roboți să experimenteze direct posibilitățile oferite de spațiu pentru a vizualiza produse și a testa noi soluții. Feedback-ul lor a fost unul extrem de îmbucurător:

Paul Johan, director general al Hupico bvba din Belgia, explică: „Natura flexibilă, hibridă a acestui spațiu este ideală pentru a explica portofoliul Epson extins de roboți și automatizări și demonstrează faptul că nu depindem de timp și că putem reacționa rapid. Aceasta este o bună oportunitate și așteptăm cu nerăbdare să o implementăm cu clienții din Benelux”.

Filippe Carrondo, Director General al EPL Mecatrónica din Portugalia, adaugă: „Avantajele EISC+ sunt clare și avem deja în vedere clienții care ar beneficia de o sesiune. Cu posibilitatea de a integra propriul nostru conținut local în centru, suntem capabili să câștigăm noi clienți, precum și să îi convingem pe cei existenți să încerce soluții noi.”

Guilio Zunino, Manager pentru Dezvoltarea Afacerilor în cadrul Sinta s.r.l. Italia, declară: „Spre deosebire de alte standuri virtuale, acest spațiu ne permite să prezentăm aplicații pe care este posibil să nu le putem crea noi înșine datorită lipsei de spațiu sau a indisponibilității produselor. Conceptul ne deschide o lume nouă și suntem încrezători în beneficiile pe care le-am putea avea”.

Conceptul EISC+ a fost adus la viață de Format Werbeart, un partener pe termen lung al companiei Epson. Partenerii de retail interesați își pot înregistra data preferată pe un site special dezvoltat pentru această aplicație www.epson.de/industial-solutions-center-plus .