Epson câştigă prestigiosul premiu Red Dot pentru ochelarii inteligenţi Moverio BT-300

Epson a câştigat premiul pe 2017 la categoria Design de Produs pentru ochelarii săi inteligenţi cu afişaj OLED din silicon.

Epson câştigă prestigiosul premiu Red Dot pentru ochelarii inteligenţi Moverio BT-300

Creat în 1955 în Germania, Premiul pentru Design „Red Dot” este recunoscut în întreaga lume ca fiind unul dintre cele mai prestigioase premii din domeniul design-ului. Un juriu de experţi evaluează produsele lansate în ultimii doi ani şi selectează cele mai bune design-uri în baza a nouă criterii, inclusiv gradul de inovare, funcţionalitatea, caracterul ergonomic, compatibilitatea ecologică și durabilitatea.

Moverio BT-300 este echipat cu afişajele OLED din silicon de la Epson. Este compact şi uşor, însă oferă luminozitate, contrast, rezoluţie şi o calitate a imaginii la un nivel excepţional. Imaginile sunt redate cu culori realiste şi fără cadrul care distrage atenţia în jurul marginilor afişajului. Aceste caracteristici permit afişarea fără probleme a imaginilor şi informaţiilor Moverio în câmpul vizual al utilizatorului, pentru o experienţă realistă de realitate augmentată (AR).

„Întotdeauna dorim ca design-urile produselor noastre să depăşească aşteptările clienţilor, însă Moverio BT-300 este mai simplificat decât modelul nostru anterior. Cred că juriul a recunoscut că design-ul oferă confort şi arată natural. Dorim să continuăm să realizăm design-uri şi mai bune în viitor”, spune Hiroaki Sakai, General Manager al departamentului de design din Visual Products Operations Division din cadrul companiei Epson.

Aflaţi mai multe despre gama Moverio la adresa https://www.epson.eu/See-Through-Smart-Glasses

Pentru informaţii suplimentare despre premiile de design Red Dot, vizitaţi http://en.red-dot.org/red-dot-design-award-home.html