Epson câștigă premiul pentru cel mai bun stand mare la ISE 2017

Bucureşti, 17 februarie 2017 - Suntem încântați să vă anunțăm că standul Epson de la târgul Integrated Systems Europe (ISE), care a avut loc săptămâna trecută, a câștigat premiul pentru cel mai bun stand mare (peste 100 m²).

Epson câștigă premiul pentru cel mai bun stand mare la ISE 2017

Acest premiu prestigios face parte din premiile Stand Design Awards ISE și a fost introdus în acest an.

Premiile, acordate de ISE împreună cu expozantul Exhibitor Magazine şi evaluate de un juriu format din profesioniști din industria târgurilor și expozițiilor, se bazează pe o serie de criterii inclusiv cât de bine comunică standul mesajele-cheie ale brandului, modul în care spațiul, grafica și iluminarea sunt

Standul Epson a fost construit pentru a demonstra luminozitatea și eficiența tehnologiei 3LCD a proiectoarelor noastre, precum și ochelarilor inteligenţi Moverio. Partea cea mai spectaculoasă a standului a fost o demonstrație incitantă a tehnologiei de proiecţie mapping cu ajutorul proiectoarelor EB-L25000U - în prezent, cele mai luminoase proiectoare laser cu 3LCD de pe piață – s-au realizat proiecţii colorate pe o maşină de Formula 1 montată pe un perete. Aceasta a fost înconjurată de demo-urile vibrante ale altor proiectoare ultra-short throw, mobile, business şi instalabile care au evidenţiat diferenţele faţă de proiectoarele concurente, și de discuţiile experților în domeniu și ale reprezentanților Epson, rezultând un stand cu un design captivant, contemporan, care îţi creea o senzaţie de spațiu larg.

Neil Colquhoun, director executiv de proiectoare profesionale, Epson Europe, a declarat: ,,Design-ul standului este de o importanță vitală atât pentru crearea identităţii brandului cât și pentru promovarea produselor arătând cele mai bune avantaje ale acestora, mai ales că standul se afla într-o expoziție aglomerată, zgomotoasă. Am depus mari eforturi în construirea standului nostru din această expoziția, așa că este foarte plăcut să fim răsplătiți pentru acest efort. Ȋn numele întregii echipe aș dori să mulţumesc organizatorilor târgului ISE și lui Exhibitor Magazine pentru că ne-au acordat acest premiu introdus în acest an."

-Sfârşit-

Note pentru editor

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare  digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea  vizuală, echipamentele portabile şi robotica.
Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 73.000 de angajaţi în 91 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care operează şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/