Epson anunţă noua gamă entry-level de imprimante tehnice de format mare pentru profesioniştii care necesită precizie şi fiabilitate

SureColor SC-T3400 şi SC-T5400 sunt destinate celor care au nevoie de o imprimantă tehnică, de nivel profesional, care are un cost total de exploatare redus

Epson anunţă noua gamă entry-level de imprimante tehnice de format mare pentru profesioniştii care necesită precizie şi fiabilitate

Septembrie 2018– Epson a anunţat astăzi două noi imprimante tehnice, entry-level, de nivel profesional: imprimanta SureColor SC-T3400 de 24 de inci (în versiune de birou şi pentru plasarea pe stand) şi imprimanta pentru stand SureColor SC-T5400 de 36 de inci. Aceste modele completează perfect lansarea anterioară a imprimantelor cu cost redus SC-T3100 şi SC-T5100, ceea ce înseamnă că Epson oferă acum o gamă completă de imprimante tehnice care satisfac cerinţele serviciilor profesionale dintr-o multitudine de domenii.

Indiferent dacă imprimaţi CAD, schiţe pentru arhitectură, tehnice, pentru ingineri sau GIS, aceste imprimante oferă tipărire consecventă uimitoare. Indiferent dacă sunteţi inginer sau arhitect ori lucraţi cu planuri topografice, management urban sau studii la scară teritorială, este esenţial să puteţi tipări corect, precis, fiabil şi cu cât mai multe detalii. SC-T3400 şi SC-T5400 sunt concepute să satisfacă cerinţele profesioniştilor ale căror reputaţii depind de oferirea consecventă a unor tipărituri precise.

Marco van Niekerk, Manager senior de produs, soluţii profesionale de grafică, Epson Europe, a comentat: „Este simplu: tehnologia se concentrează pe creşterea productivităţii. Indiferent dacă tipăriţi desene CAD foarte detaliate, postere publicitare uimitoare sau materiale POS atractive, aceste imprimante impresionează mereu. Productivitatea este îmbunătăţită prin folosirea cartuşelor de cerneală de mare capacitate (110 ml şi 350 ml) şi a cernelii UltraChrome XD2 cu 4 culori, care este rezistentă la apă şi la pete.

 

„SureColor SC-T3400 şi SC-T5400 sunt concepute pentru activităţile care apreciază precizia şi fiabilitatea.  Oferind un cost total impresionant de exploatare, imprimantele sunt concepute pentru profesioniştii care vor să-şi sporească productivitatea şi creativitatea”, adaugă Marco van Niekerk.  „Suntem încântaţi că am valorificat experienţa bogată a companiei Epson în acest domeniu şi am îmbunătăţit o gamă deja impresionantă de imprimante tehnice. Fiind construite pe baza tehnologiei Epson pentru a oferi performanţă de vârf la tipărire, imprimantele se potrivesc perfect în cele mai multe spaţii de lucru şi permit utilizatorilor să tipărească wireless de pe tablete şi smartphone-uri.”

Mai multe despre SureColor SC-T3400 şi SC-T5400

Următoarea selecţie de funcţii ilustrează cum putem ajuta profesioniştii din diverse domenii să lucreze mai bine:

 

 • Utilizare uşoară– chiar şi atunci când sunteţi departe de birou, o suită de aplicaţii intuitive şi funcţii uşor de utilizat fac posibilă tipărirea fără probleme.

   

 • Flux de lucru– se integrează perfect în fluxul de lucru existent.

   

 • Imprimare fără margini– imprimare fără margini, pe toată pagina disponibilă, atunci când este selectată această opţiune (doar în cazul rolelor)

   

 • Fiabilitate– chiar şi utilizatorii ocazionali se pot bucura de calitatea constantă a imprimării. Tehnologia unică de verificare a duzelor (NVT) contribuie la înlăturarea erorilor de imprimare.

   

 • Suport pentru hârtie– preia hârtia după imprimare.

   

 • Aceste cerneluri nu curg– toate tipăriturile sunt rezistente la apă şi la pete. Obţineţi nuanţe intense de negru şi linii dense, precise.

   

 • Imprimare directă prin USB– puteţi imprima de pe o unitate USB sau alt dispozitiv de stocare.

   

 • Suport pentru rola de hârtie –Suporturi pentru rola de hârtie de 2 inci şi 3 inci incluse în pachet.

   

 • Productivitate –acceptă role de până la maximum 170 mm diametru.

   

 • Ecran tactil de 4,3 inci –uşor de utilizat, chiar atunci când sunteţi departe de birou.

   

 • Instalare uşoară– despachetaţi şi începeţi utilizarea imediat.

SureColor SC-T3400, SC-T3400N (fără stand) şi SC-T5400 vor fi disponibile din octombrie 2018. Modelul SC-T3400 va fi disponibil la preţul de 1.745 EUR, SC-T3400N la preţul de 1.595 EUR şi SC-T5400 la preţul de 2.095 EUR.