Epson anunță lansarea primei imprimante de 24 de inci pentru sublimare, SureColor SC-F500

Extindeți-vă oportunitățile de afaceri cu ajutorul imprimării de calitate superioară pe o varietate largă de cadouri și articole promoționale.

Epson anunță lansarea primei imprimante de 24 de inci pentru sublimare, SureColor SC-F500

1 august 2019 –Epson lansează noua imprimantă de 24 de inci pentru sublimare, SC-F500, dezvoltată pentru a ajuta agențiile promoționale, laboratoarele fotografice, producătorii de îmbrăcăminte și centrele de copiere să crească numărul de opțiuni disponibile clienților prin intermediul imprimării flexibile, de calitate superioară. Indiferent dacă produceți carcase de telefon, căni, suporturi pentru mouse, tricouri sau perne imprimate, SC-F500 asigură timpi reduși de producție, fiabilitate și un cost total de exploatare (TCO) redus pentru firmele mici și nu necesită cunoștințe specializate pentru configurare, operare sau întreținere.

SC-F500 face parte din soluția completă de imprimare de ultimă generație Epson, care include cerneluri, software și hârtie, toate concepute pentru a funcționa în armonie perfectă.

Pentru ca firmele să fie agile și receptive la nevoile clienților, imprimanta SC-F500 a fost construită în jurul ușurinței de utilizare, al productivității și eficienței. Aceste calități sunt oferite de caracteristicile care completează tehnologia Epson recunoscută pentru sublimare, inclusiv:

  • soluția cu cerneală cu alimentare continuă (recipientele de 140 ml pot fi utilizate chiar și atunci când se imprimă)
  • conectivitate Wi-Fi (o premieră pentru Epson în gama de imprimante cu sublimare)
  • comutare automată a mediilor de tipărire (comutare între coli tăiate și medii de tipărire tip rolă)
  • instrumentul de contabilitate LFP de la Epson (pentru a calcula cu precizie costurile de imprimare)
  • protecție pentru capul de imprimare (pentru prevenirea prafului)
  • ecran tactil de 4,3 inci (pentru ușurință în utilizare)

Neil Greenhalgh, product manager la Epson Europe, declară: „Suntem încântați să oferim această imprimantă cu sublimare, care are tot ce îi trebuie pentru a deschide noi oportunități pentru numeroase firme mici. Aceasta este prima noastră imprimantă de 24 inci din gama pentru sublimare. Ceea ce este cel mai rentabil pentru noi este să vedem cât de multe aplicații sunt acceptate de SC-F500. Gama de cadouri și articole promoționale care pot fi produse este cu adevărat impresionantă. Suntem, de asemenea, încrezători că suita de caracteristici noi și îmbunătățite pe care le-am introdus, inclusiv soluția cu cerneală cu alimentare continuă, va ajuta firmele să funcționeze mai mult timp, necesitând o intervenție redusă din partea utilizatorului. Acest lucru ar trebui să fie benefic pentru proprietarii de firme mici ambițioși, care doresc să se bucure de un avantaj competitiv, fără să fie nevoiți să apeleze personal specializat.”

 

SureColor SC-F500 va fi disponibilă la vânzare în luna octombrie.