Epson anunță lansarea imprimantei pentru sublimare SureColor SC-F6300

Produceți cu ușurință materiale textile și obiecte promoționale imprimate de calitate superioară

Epson anunță lansarea imprimantei pentru sublimare SureColor SC-F6300

20 iunie 2019– Bazându-se pe succesul modelului anterior, SureColor SC-F6200, Epson a anunțat noua imprimantă pentru sublimare SC-F6300, de 44 inci. Fiind concepută pentru producătorii de textile, pentru studiourile foto și pentru companiile producătoare de articole promoționale, SC-F6300 oferă o productivitate îmbunătățită și minimizarea timpului pentru mentenanță. Acest lucru este realizat prin montaj simplu, întreținere ușoară și o suită complementară de software, care permite utilizatorilor să gestioneze mai bine eficiența imprimării.

Neil Greenhalgh, manager de produs la Epson Europe, spune: „Istoricul imprimantelor Epson vorbește de la sine și suntem încântați să oferim utilizatorilor pachetul complet de producție, pentru siguranța și confortul lor. De asemenea, ne-am asigurat că instalarea și întreținerea sunt simple; atât de simple, încât nu sunt necesare cunoștințe sau instrumente specializate. Suntem încrezători că am conceput o imprimantă cu sublimare care va menține companiile la un nivel maxim de eficiență și necesită o intervenție redusă din partea utilizatorilor.”

Software-ul oferit odată cu SC-F6300 include: Epson Edge Print RIP, Epson Edge Dashboard Support (inclusiv profiluri EMX) și LFP Accounting Tool de la Epson. Acestea oferă cel mai adecvat nivel de compatibilitate cu software-ul pentru a ajuta companiile să funcționeze și mai eficient și să analizeze mai bine costurile și rentabilitatea.

Toate caracteristicile și îmbunătățirile noi sunt implementate pentru a reduce costurile totale de exploatare ale utilizatorilor. Acces ușor pentru utilizator și întreținere simplă a capului de printare, minimizați necesitatea de a apela la un inginer. Pornirea ușoară, încă din momentul livrării, ajută companiile să înceapă să producă cât mai curând posibil. Rola opțională Epson oferă un control mai bun asupra calității preluării. Specificațiile îmbunătățite ale componentelor esențiale sporesc durata de viață a produsului și rentabilitatea.

Indiferent dacă produceți articole sportive, piese de îmbrăcăminte sau obiecte promoționale (căni, mousepaduri, brelocuri sau huse pentru telefon), SureColor SC-F6300 a fost concepută pentru a juca un rol esențial în livrarea fără probleme a unei soluții complete de imprimare color. Un singur producător – un pachet complet de sublimare.

 

SureColor SC-F6300 va fi disponibilă la vânzare în luna iulie.