Epson anunță cea mai nouă și mai ecologică imprimantă POS pentru bonuri, de mare viteză, destinata retail-ului și HoReCa

Epson Europe a lansat cea mai nouă generație de imprimante POS pentru bonuri, de mare viteză, din seria de top T88

Epson anunță cea mai nouă și mai ecologică imprimantă POS pentru bonuri, de mare viteză, destinata retail-ului și HoReCa

Epson anunță cea mai nouă și mai ecologică imprimantă POS pentru bonuri, de mare viteză, destinata retail-ului și HoReCa

Epson Europe, lider pe piața de imprimante POS pentru chitanțe și bonuri [1], a lansat cea mai nouă generație de imprimante POS de bonuri, de mare viteză, din seria T88.

Bazându-se pe succesul modelelor anterioare, noua imprimantă POS TM-T88VII beneficiază de o serie de îmbunătățiri în materie de design, conectivitate, utilitate și protejare a mediului înconjurător. Fiind complet compatibilă cu predecesoarele sale T88V și T88VI, noua TM-T88VII este concepută pentru a satisface exigențele lanțurilor de retail și ale unităților HoReCa suprasolicitate, din regiunea EMEAR.

Noua imprimantă POS are numeroase avantaje ecologice, inclusiv posibilitatea de a imprima cu margini de dimensiuni mici pentru a economisi hârtie, dar și un consum redus de energie și niveluri scăzute de zgomot. Imprimanta este compatibilă și cu hârtia termică ecologică, fără fenol.

Model reprezentativ pentru gama Epson, noua TM-T88VII oferă cele mai mari viteze de imprimare disponibile astăzi pe piață, de până la 500 mm/s. Printre caracteristicile suplimentare se numără funcționalitatea multilingvă, noii indicatori cu LED și imprimarea wireless automată a detaliilor erorilor. Include, de asemenea, capul de printare premiat și foarte fiabil de la Epson, capabil să producă peste 20 de milioane de rânduri, echivalentul a 200 de kilometri, cu un timp mediu de funcționare fără erori (MTFB) de 360.000 de ore [2].   

TM-T88VII este complet compatibilă cu software-ul existent pentru T88V și T88VI și are aceleași dimensiuni reduse ca modelele anterioare, permițând companiilor să implementeze rapid noul model, fără costuri suplimentare, fără întreruperi și fără modificarea cerințelor de design și de spațiu ale tejghelelor existente.

Disponibilă atât pe negru, cât și pe alb, cu un design nou al capacului superior, Epson TM-T88VII poate fi partajată dinamic cu terminale POS bazate pe PC, cu dispozitive mobile și în cloud. Cu Ethernet și USB integrate, alături de opțiuni precum serial, USB alimentat și Wi-Fi [3], acest model are flexibilitatea de a se conecta la aproape orice sistem. De asemenea, facilitează imprimarea din aplicații bazate pe web prin intermediul ePOS-Print® de la Epson sau prin utilizarea tehnologiei Server Direct Print pentru imprimarea direct de pe web.

Roberto Peris, Manager de Produs la Epson Europe, a adăugat: „Bazându-se pe succesul seriei T88, noua noastră imprimantă de bonuri TM-T88VII este ideală pentru unitățile aglomerate de retail și HoReCa din regiunea EMEAR, care își desfășoară activitatea cu numeroase puncte de preluare a comenzilor și au nevoie de fiabilitate și înaltă performanță la imprimarea bonurilor. Am simplificat tranziția la noile imprimante pentru a le oferi clienților posibilitatea de a profita la maximum de îmbunătățirile aduse acestui model. TM-T88VII este o imprimantă de bonuri ecologică, de înaltă performanță, un model lider în domeniu, proiectat pentru a oferi o imprimare fiabilă și rapidă în majoritatea mediilor de retail și HoReCa.”

Noua TM-T88VII va fi disponibilă în regiunea EMEAR începând cu 1 octombrie 2021.

 

[1] Epson este producătorul nr. 1 de imprimante POS în Europa Occidentală din 2013. Epson deține acum o cotă de piață de 42% la imprimantele termice, în Europa. Sursă: IDC aprilie 2021

[2] Calculat ca timp mediu de funcționare fără erori (MTBF)

[3] Este necesar un dongle Wi-Fi opțional