Epson lansează noua imprimantă cu cerneală cu sublimare pentru tipărire de mare volum pe materiale textile

Epson SureColor SC-F9300, certificată Oeko-Tex Eco Passport, înlocuiește actualul SC-F9200

Epson lansează noua imprimantă cu cerneală cu sublimare pentru tipărire de mare volum pe materiale textile

21 septembrie 2017– Epson lansează noua imprimantă SureColor SC-F9300 cu cerneală de sublimare, destinată, cu precădere, imprimării rapide, de mare volum, pe îmbrăcăminte, materiale textile şi moi, dar şi pe alte articole. Noul model de vârf înlocuieşte actualul SC-F9200, oferind calitate şi fiabilitate îmbunătăţite.

Cea mai nouă tehnologie Epson Precision Dot pentru cerneală de sublimare, care cuprinde un modul pentru semitonuri, tabele de căutare şi microţesătură, contribuie la observarea imediată a unei diferenţe clare în calitatea imprimării şi simplifică obţinerea unor rezultate de calitate de la bun început. De asemenea, profilul de intrare Wide CMYK de la Epson împreună cu cernelurile UltraChrome DS asigură gama maximă de culori, pentru reproducerea exactă chiar şi a celor mai complexe modele.

Oferind viteze de imprimare de până la 108,6 m2/h, SC-F9300 reprezintă o soluţie completă de la Epson, incluzând imprimanta, cernelurile, hârtiile de sublimare şi software-ul, care maximizează timpul de funcţionare cu rata de absorbţie îmbunătăţită şi cu alte caracteristici de fiabilitate, pentru a elimina probleme frecvent întâlnite cum ar fi îndoirea şi lovirea capului de imprimare.

SureColor SC-F9300 a primit certificarea¹ Oeko-Tex Eco Passport şi a trecut testul AZO din Japonia pentru produsele cu utilizare la domiciliu, însemnând că îmbrăcămintea şi materialele textile produse cu această imprimantă folosind cerneluri UltraChrome DS sunt complet sigure pentru a fi purtate de adulţi şi copii, inclusiv nou-născuţi.

Richard Barrow, Manager senior de produs, Epson Europe, spune: „Este o provocare să întrecem un produs care este deja incredibil de fiabil, foarte rapid şi de calitate extrem de înaltă, dar cu SC-F9300, exact asta am făcut. Este o imprimantă mai rapidă, manipulând mai bine chiar şi substraturile foarte subţiri, şi preîntâmpină îndoirea, dar şi alte probleme obişnuite de alimentare. Epson oferă o soluţie completă – imprimanta, cernelurile, substraturile, software-ul şi asistenţa, totul fiind conceput să funcţioneze perfect împreună. În plus, configurarea şi utilizarea sunt simple, reprezentând soluţia ideală pentru companiile care oferă servicii de tipărire şi vor să adopte sublimarea sau vor să facă upgrade de la un model anterior.”

SureColor SC-F9300 este disponibil din octombrie 2017.

Funcţii cheie:

 • Viteze de tipărire îmbunătăţite, de până la 108,6 m²/h
 • Toate componentele, software-ul şi consumabilele sunt fabricate de Epson
 • Tehnologia nouă Epson Precision Dot pentru sublimare, ce include un modul pentru semitonuri, tabele de căutare şi microţesătură, pentru a elimina granulaţia şi benzile
 • Precizie îmbunătăţită a rolei chiar şi cu hârtie subţire (40 g/m²)
 • Noul software Epson Edge Print RIP şi Epson Edge Control Dashboard vă permit să începeţi imprimarea imediat, iar LFP Accounting Tool vă ajută să ţineţi evidenţa costurilor de exploatare.
 • Certificare¹ Oeko-Tex Eco Passport şi test AZO trecut
 • Cerneala Epson UltraChrome DS produce culori vii, contururi clare şi gradaţii uniforme, cu o excelentă rezistenţă a culorii la lumină/spălare şi rezistenţă la abraziuni/transpiraţie
 • Formă optimizată a platanului pentru a reduce îndoirea
 • Cap de printare cu protecție pentru a a-l proteja de lovituri
 • Sistem de colectare şi de ştergere a prafului pentru a reduce întreţinerea
 • Rolă SMAP de diametru mare pentru alimentare foarte exactă
 • Gamă largă de culori datorită profilului de intrare Wide CMYK de la Epson
 • Compatibilitate extinsă cu software-ul RIP de la terţi
 • Iluminarea cu LED-uri şi mânerul de ridicare fac configurarea să fie mai simplă, iar verificarea imprimării mai uşoară
 • Structură robustă a imprimantei pentru stabilitate excelentă
 • Corectare iniţială automată a poziţionării asimetrice
 • Calitate a imaginii cu rezoluţie mare, de până la 720 x 1.440 dpi
 • Uscare rapidă favorizată de dispozitivul de uscare de după trecerea pe platan, care transmite de la 30 la 55 de grade Celsius

1. ECO PASSPORT de la OEKO-TEX® este un sistem prin care furnizorii de substanţe chimice destinate materialelor textile demonstrează că produsul lor poate fi folosit într-un proces ecologic de producţie textilă. Cerneala Epson UltraChrome DG şi tratarea prealabilă sunt certificate prin Eco Passport. Acesta este un standard internaţional de siguranţă în industria textilă. Este certificată ca fiind sigură pentru adulţi şi copii, inclusiv nou-născuţi.