EH-LS10000 – primul proiector laser de la Epson

EH-LS10000 – primul proiector laser de la Epson

București, 26 aprilie 2016 – Epson lansează modelul EH-LS10000, primul proiector laser destinat entuziaștilor home cinema care își doresc cele mai bune performanțe în ceea ce privește tehnologia de proiecție.  

EH-LS10000 utilizează o sursă dublă de lumină laser, pentru a furniza cea mai largă gamă de culori şi un contrast ridicat, pentru un negru intens. Noua tehnologie reflectorizantă 3LCD oferă rapoarte mari de contrast, pentru a obține imagini foarte bine definite şi o reacție foarte rapidă la mișcare, pentru a reda imagini clare în scenele foarte dinamice.

Modelul EH-LS10000 este, totodată, și primul proiector Epson care poate reda  conținut 4K. Dispune de tehnologia de amplificare 4K și redă digital conținutul Full HD, îmbunătățind imaginile de pe ecran, pentru ca utilizatorii să beneficieze de proiecţiile bine definite şi de calitate superioară oferite de 4K¹ . În plus, are cea mai largă gamă de culori şi un balans de alb optim.

Are o luminozitate pe alb şi pe culoare la același nivel înalt, pentru a oferi culori vii şi beneficiază de o tehnologie cu 480 Hz care asigură imagini 3D luminoase. Printre caracteristici sunt incluse calibrarea ISF, tehnologia de îmbunătățire a detaliilor, interpolarea cadrelor, conversia de la 2D la3D şi controlul adâncimii imaginii. Datorită utilizării tehnologiei laser, modelul are o sursă de lumină cu o durată lungă de viață de 30.000 ore în modul Eco. Din același motiv, acest model are un timp de pornire redus, proiectând imagini cu luminozitate maximă după doar 20 secunde.


Despre Epson

Epson este lider mondial în tehnologie, dedicat în a conecta oameni, lucruri și informații cu tehnologiile sale originale compacte, economice şi de mare precizie. Cu o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală și sisteme digitale de imprimare, până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenți, sisteme de detecție și roboți industriali, compania este axată pe încurajarea inovației și pe depășirea așteptărilor clienților în domenii precum inkjet, comunicații vizuale, wearables și robotică.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 72.000 de angajați în 93 de companii din întreaga lume şi este mândru de contribuțiile permanente aduse protejării mediului şi comunităților în care operează.

http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Având o forță de muncă de 1.700 de angajați, vânzările Epson Europe în anul financiar 2014 au fost de 1.551 milioane de euro.

http://www.epson.eu

Programul „Viziunea ecologică 2050”

http://eco.epson.com/