Proiectat pentru o viaţă modernă

Cel mai mic multifuncţional Epson Expression Premium produs vreodată este dotat cu numeroase caracteristici, dar are un design elegant şi subţire

Proiectat pentru o viaţă modernă

Dezvoltându-şi gamele populare pentru a se potrivi cu stilul de viaţă modern, Epson a anunţat cel mai nou model Expression Premium, XP-6000. Acest model nou are un aspect elegant şi compact, oferind, în acelaşi timp, o gamă impresionantă de caracteristici de imprimare pentru acasă şi pentru fotografie.

Mohamed Musa, Product Manager declară: „Noul nostru multifuncţional Expression Premium oferă o soluţie fantastică pentru cei care doresc să imprime acasă fotografii şi documente de calitate superioară. Însă nu este doar funcţional. Designul acestuia ia în considerare şi stilul de viaţă al oamenilor. Pe lângă soluţiile mobile pentru imprimarea de la distanţă, este din ce în ce mai important pentru tehnologie să fie compactă şi elegantă pentru a se putea integra în spaţiul din casă. Nu mai trebuie să amplasaţi imprimantele în birou; pot fi instalate oriunde în casă şi designul lor trebuie să reflecte acest lucru. Din fiecare unghi, modelul compact XP-6000 are linii elegante, clare, fiind atât practic, cât şi de bun gust.”

Cel mai nou model Premium de la Epson (XP-6000) este conceput pentru uz general acasă. Pentru a oferi ce este mai bun pe toate planurile, acesta utilizează setul de cerneluri în 5 culori Epson Claria Premium pe bază de apă şi tip pigment, pentru a produce fotografii de calitate superioară şi documente cu text clar şi bine definit. Fotografiile sunt foarte clare, cu culori vibrante şi nuanţe de negru intense şi bogate, datorită cartuşului de cerneală Photo Black.

Fiind uşor de utilizat, XP-6000 oferă o gamă de caracteristici intuitive, inclusiv o nouă interfaţă cu utilizatorul, imprimare A4 faţă-verso, tăvi duble pentru hârtie şi capacitatea de a imprima pe CD-uri şi DVD-uri.

Oferind oamenilor libertatea de a imprima oricând şi oricum doresc, aceste imprimante beneficiază de conectivitate Wi-Fi, Wi-Fi Direct şi o suită completă de opţiuni de mobilitate pentru a imprima fotografii şi documente de pe dispozitive inteligente. Utilizatorii pot să descarce pur şi simplu aplicaţia gratuită Epson iPrint 1pentru a imprima şi scana wireless de pe un dispozitiv inteligent. Aplicaţia gratuită Epson Creative Print 1poate să imprime fotografii direct de pe Facebook, poate să creeze felicitări, poate să transforme fotografiile în cărţi de colorat şi multe altele. Este chiar posibil să imprimaţi trimiţând prin e-mail fişierele direct către imprimantă de aproape de oriunde din lume cu Epson Email Print 1. De asemenea, este echipat cu un ecran LCD şi un slot de card de memorie, pentru imprimare directă de pe echipament.

XP-6000 va fi disponibil începând cu luna octombrie a anului 2017.

XP-6000 va fi disponibil începând cu luna octombrie a anului 2017.

Caracteristici cheie:

 • Imprimare, scanare (1.200 dpi) şi copiere A4
 • Design compact cu linii elegante şi margini curbate
 • O nouă interfaţă cu utilizatorul
 • Cerneluri individuale: Cerneala Claria Premium în 5 culori
 • Ecran LCD color de 6,1 cm
 • Epson Connect: Epson iPrint, Creative Print, Email Print, driver de imprimare de la distanţă, Scan-to-Cloud 1
 • Wi-Fi, Wi-Fi Direct
 • Wireless PictBridge
 • Slot pentru card de memorie
 • Imprimare pe CD/DVD
 • A4 duplex
 • Viteze de imprimare ISO de 15,8/11,3 ppm 2(alb-negru/color)
 • Două tăvi de hârtie cu alimentare frontală: A4 şi hârtie fotografică
1. Epson iPrint şi Epson Creative Print necesită o conexiune wireless şi aplicaţiile de imprimare Epson. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver şi Epson Scan-to-Cloud necesită o conexiune la internet. Pentru mai multe informaţii şi pentru detalii despre limbile şi dispozitivele acceptate, vizitaţi www.epson.ro/connect
2. Stabilit în conformitate cu ISO/IEC 24734, indicând media ESAT de la testul categoriei Office pentru imprimarea simplex folosind setările implicite. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.epson.eu/testing