De pe ecran pe hârtie în doar câteva secunde din modul standby¹

Cele mai noi imprimante business Epson cu jet de cerneală oferă cel mai rapid timp pentru imprimarea primei pagini, în comparație cu imprimantele laser concurente¹, folosind cu până la 90% mai puțină energie²

De pe ecran pe hârtie în doar câteva secunde din modul standby¹

Epson lansează cea mai nouă serie de echipamente WorkForce Pro, având drept vârf de gamă modelul WF-C5790DWF, ideală pentru grupurile de lucru mici. Cu aceste modele, imprimarea necesită cu până la 90% mai puțină energie decât în cazul modelelor laser comparabile 2. Aceasta în ciuda vitezei mari de tipărire, oferind cel mai rapid timp pentru imprimarea primei pagini (FPOT) în comparație cu imprimantele laser comparabile, de numai șapte secunde din modul standby, atât pentru documentele alb-negru, cât și pentru cele color 1. Ca să nu mai vorbim despre faptul că, la 24 ipm, acestea dispun de cea mai rapidă viteză de scanare color din acest segment de piață 1.

Proiectate pentru a economisi bani și energie, dar sporind, în același timp, productivitatea, cele patru modele din serie pot ajuta companiile să reducă costul pe pagina color imprimată (CPP) cu cel puțin 50%, în comparație cu modelele laser concurente 3. Noul lor sistem de alimentare cu cerneală este mai ușor de înlocuit și permite volume mai mari de imprimare, până la cifra impresionantă de 10.000 de pagini monocrom sau 5.000 de pagini color, fără înlocuirea consumabilelor 4la modelele PDL.

Reggie Dubb, manager de produs la Epson Europe, declară: „Această serie de imprimante și multifuncționale pentru grupuri de lucru mici este perfectă pentru mediul de afaceri, de la birourile mici până la marile corporații care obișnuiesc să utilizeze imprimante laser și doresc să diminueze costurile, să crească productivitatea și să elimine timpul pierdut. Toate acestea în timp ce reduc impactul asupra mediului înconjurător și își îmbunătățesc reputația în ceea ce privește responsabilitatea socială.”

Desigur, toate aceste modele beneficiază de imprimarea fără probleme și cu un grad redus de întreținere, oferită de tehnologia cu jet de cerneală. Aceasta nu numai că sporește productivitatea, însă procesul său de imprimare fără contact și fără căldură permite și un plus de flexibilitate în ceea ce priveşte mediile de tipărire. Această serie are cea mai mare capacitate standard de hârtie, de 330 de coli, din acest segment de piață 5.

Concepute special pentru companii, acestea oferă software și instrumente dedicate pentru diverşi utilizatori. Instrumentele și programele software, precum Email Print for Enterprise, Epson Print Admin, Document Capture Pro și Epson Device Admin 6, adaugă o funcționalitate suplimentară echipamentului – pe lângă imprimare și scanare. Epson Open Platform 7și colaborarea noastră cu furnizori de software independenți (ISV) adaugă soluții suplimentare, cum ar fi PaperCut, un software de gestionare a imprimării. În plus, NFC acceptă imprimarea de pe dispozitive mobile, oferind utilizatorilor flexibilitatea de a printa de la distanță de birourile lor. Seria WF-C5000 este disponibilă prin intermediul unui pachet de servicii de imprimare gestionate Print365 de la Epson, cu service și asistență complet integrate, astfel încât să nu aveţi nicio grijă, știind faptul că imprimarea va fi economică și fără întreruperi.

1. Comparație cu cele mai bine vândute 10 imprimante laser color în Europa de Vest, Centrală și de Est, cu o viteză de imprimare cuprinsă între 1 și 30 de pagini pe minut, după cum sunt definite de IDC în cele 12 luni anterioare lunii septembrie 2017. Date preluate de la BLI.
2. Comparație cu cele mai bine vândute 10 imprimante laser color în Europa de Vest, Centrală și de Est, cu o viteză de imprimare cuprinsă între 1 și 30 de pagini pe minut, după cum sunt definite de IDC în cele 12 luni anterioare lunii iunie 2017. Date preluate de la BLI.
3. Comparație cu cele mai bine vândute 10 imprimante laser color, cu o viteză de imprimare cuprinsă între 1 și 30 de pagini pe minut, în Europa de Vest, Centrală și de Est, în cele 12 luni anterioare lunii iunie 2017. Datele CPP sunt preluate din raportul de studii de piață GAP pentru luna august 2017 și reprezintă o medie a prețurilor din Germania, Franța și Marea Britanie (conform valorii în euro menționate de GAP). Valorile Epson se bazează pe RRP (prețul recomandat) al pungilor de cerneală XXL (volum de imprimare de 5.000 de pagini conform IEEE/ISO 24711/24712). Prețul pentru modelele concurente a fost cel mai redus CPP disponibil.
4. Volum de imprimare aproximativ. Volumul efectiv de imprimare poate varia în funcție de imaginile imprimate și de condițiile de utilizare. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.eu/pageyield. Comparație cu cele mai bine vândute 10 imprimante laser color în Europa de Vest, Centrală și de Est, cu o viteză de imprimare cuprinsă între 1 și 30 de pagini pe minut, după cum sunt definite de IDC în cele 12 luni anterioare lunii septembrie 2017. Date preluate de la BLI.
5. Comparație cu cele mai bine vândute 10 imprimante laser color în Europa de Vest, Centrală și de Est, cu o viteză de imprimare cuprinsă între 1 și 30 de pagini pe minut, după cum sunt definite de IDC în cele 12 luni anterioare lunii septembrie 2017. Date preluate de la BLI.
6. Compatibile doar cu WF-C5790 și WF-C5290
7. Compatibil doar cu WF-C5790