CeBIT 2017: Epson lansează noi tehnologii pentru biroul viitorului: noi serii de imprimante și primul sistem din lume pentru producerea hârtiei la birou

Ultima generație de imprimante business cu jet de cerneală WorkForce Enterprise, cu viteze de până la 100 ppm și consum redus de energie

CeBIT 2017: Epson lansează noi tehnologii pentru biroul viitorului: noi serii de imprimante și primul sistem din lume pentru producerea hârtiei la birou

  • PaperLab – primul sistem din lume de reciclare și fabricare a hârtiei în birou

  • Noi proiectoareinstalabile

  • Ochelarii inteligenți Moverio BT-350

Epson lansează în cadrul CeBIT 2017 tehnologii inovatoare pentru biroul viitorului, create pentru a corespunde solicitărilor companiilor de a spori productivitatea la locul de muncă. Președintele Epson, Minoru Usui, a prezentat viziunea companiei și noile tendințe care transformă viața profesională și personală a utilizatorilor.

În acest sens, Epson prezintă în cadrul târgului atât noi serii de imprimante cu viteze foarte mari și consum redus de energie, un sistem unic de reciclare și fabricare a hârtiei la birou, cât și inovații în domeniul dispozitivelor portabile, în robotică sau imagistică.

Robert Clark, vicepreședinte al Epson Europe, a declarat: „Prezentăm în premieră în Europa sistemul PaperLab, primul sistem din lume de fabricare a hârtiei în birou, folosind deșeuri de hârtie mărunțite, în condiții de siguranță, prin procesare uscată, care poate produce mii de coli de hârtie reciclată pe zi. Pe lângă PaperLab și roboții dansatori sincronizați, avem o gamă largă de soluții pentru mediul business, utilizatori casnici și piețe de nișă. De la realitatea augmentată la scanarea portabilă, experiența obținută de-a lungul anilor în cercetare și dezvoltare confirmă încă o dată faptul că Epson se poziționează perfect pentru a satisface nevoile utilizatorilor din mediul de business și cel rezidențial, pe diverse segmente precum imprimante, proiectoare, ochelari inteligenți și robotică.”

Mai puține consumabile cu imprimantele WorkForce Enterprise

Epson lansează în cadrul CeBIT ultima generaţie de imprimante business cu jet de cerneală ecologice foarte rapide: WorkForce Enterprise. Imprimanta A3 color departamentală pentru birouri WorkForce Enterprise are o viteză foarte mare, de 100 ppm şi oferă beneficiile ecologice pe care doar tehnologia cu jet de cerneală le poate oferi, fiind o soluţie cu consum redus de energie şi care necesită mai puţine consumabile, la preţul unui copiator laser departamental. Pe lângă WorkForce Enterprise WF-C20590, este disponibilă şi o versiune de 75 ppm, WF-C17590, proiectată pentru a satisface necesităţile de imprimare departamentale din corporații și IMM-uri, în special din cele cu volume mari de imprimare.

De asemenea, în standul Epson, vizitatorii pot vedea la lucru noua imprimantă WorkForce Pro WF-C869RDTWF, cu ajutorul căreia companiile vor economisi până la 95% din energia consumată pentru a tipări, vor produce cu 99% mai puţine deșeuri şi vor putea imprima până la 84.000 de pagini fără întreruperi, fără să înlocuiască consumabilele.

PaperLab – primul sistem din lume de fabricare a hârtiei în birou

O altă tehnologie de ultimă generație prezentată de Epson în cadrul CeBIT este PaperLab. Este primul sistem de fabricare a hârtiei în birou prin procesare uscată din lume. PaperLab este capabil să producă mii de coli de hârtie reciclată pe zi din deșeuri de hârtie mărunțite, în condiții de siguranță, cu ajutorul unui proces uscat. PaperLab este ideal pentru organizaţiile care au nevoie să distrugă în condiţii de siguranţă informaţii confidenţiale şi să recicleze hârtie într-un mod ecologic şi sustenabil.

Organizațiile vor putea să utilizeze PaperLab pentru a produce hârtie de dimensiuni, grosimi și texturi diferite, de la hârtie de birou până la hârtie pentru cărți de vizită şi hârtie colorată. Noul sistem confirmă angajamentul Epson pentru sustenabilitate, exprimat prin programul Environmental Vision 2050. Programul are ca scop o reducere cu 90% a emisiilor de CO2 pe toată durata de viaţă a tuturor produselor și serviciilor Epson până în anul 2050.

Tehnologiile Epson contribuie la modelarea viitorului

De asemenea, Epson va expune la CeBIT 2017 gama de proiectoare instalabile pentru mediul de business, inclusiv EB-L25000U, proiectorul laser 3LCD cu cea mai mare luminozitate de pe piaţă.

Tot la CeBIT, vizitatorii au putut vedea ochelarii inteligenți BT-350. Aceştia au fost concepuți pentru a oferi experiențe captivante și utile în multiple scenarii de utilizare: utilizatorii pot fi prezenți virtual într-o sală de muzeu sau de concert în timp ce primesc informații, pe ecran, despre operele expuse. Un alt scenariu în care sunt folosiți ochelarii este explorarea zonelor industriale sau de construcții - utilizatorii pot explora aceste spații în timp ce primesc informații de context și conținut interactiv

Standul Epson din cadrul târgului Cebit este situat în Hall 3, standul D17, iar în cadrul Pavilionului Japoniei în Hall 4, standul A38.

Note pentru editor

Despre Epson
Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare  digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea  vizuală, echipamentele portabile şi robotica.


Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 73.000 de angajaţi în 91 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care operează şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/