Afișajele cu viteză mare de răspuns extind gama utilizărilor în domeniul medical, pilotarea de drone comerciale, inginerie și altele sectoare

Moverio BT-35E permite utilizatorilor să acceseze o transmisiune cu latență redusă de pe dispozitivul preferat

Afișajele cu viteză mare de răspuns extind gama utilizărilor în domeniul medical, pilotarea de drone comerciale, inginerie și altele sectoare

Epson a anunțat astăzi lansarea în Europa a celei mai noi versiuni a ochelarilor inteligenți Moverio, BT-35E. Răspunzând recomandărilor clienţilor, Epson a dezvoltat noii ochelari inteligenți cu scopul de a fi utilizați cu ușurință în combinație cu echipamentele hardware existente, prin conectivitate HDMI și USB-C, obținându-se astfel o latență aproape de zero. Rezultatul este un produs care aduce expertiza Epson în ceea ce privește sistemele optice mai aproape de un public extins, pentru utilizări în sănătate, pilotarea dronelor comerciale, inginerie, divertisment și altele.

Valerie Riffaud-Cangelosi, directorul departamentului de dezvoltare a piețelor noi, Epson Europe, declară: „De la utilizatorii din domeniul sănătății, care doresc să se concentreze asupra pacienților, până la piloții de drone care doresc să adauge capacități AR, acești ochelari binoculari transparenți, dotați cu tehnologie Si-OLED, pot oferi o gamă largă de conținut cu latențe scăzute, de pe o serie de dispozitive, prin intermediul conectivității HDMI sau USB-C. Cu acești ochelari, scopul nostru este să oferim succesele și performanțele elementelor noastre optice unui public mai larg, care îi poate utiliza ca afișaj transparent pentru echipamentele hardware existente.”

Printre utilizările tipice ale modelului BT-35E se numără următoarele:

 • În domeniul medical, ca afișaj principal sau secundar. În loc să se întoarcă pentru a privi la un monitor, un doctor poate să se concentreze asupra pacientului, păstrând o poziție mai naturală.

 • Pentru utilizările din inginerie, ca afișaj principal sau secundar în activități care necesită o latență scăzută și o eficiență îmbunătățită, inclusiv asistență de la distanță.

 • În divertisment, parcurile tematice și muzeele îi pot utiliza pentru a îmbunătăți experiența clienților redând conținut video sau utilizându-i ca dispozitive de afișare.

 • Pentru dronele comerciale, precum DJI Phantom 4 Pro, pot fi utilizați ca afișaj FPV secundar pentru controlere cu afișaj principal și ieșire HDMI.

Ochelarii BT-35E au fost proiectați pentru utilizări comerciale. Construcția durabilă și caracteristicile concepute pentru confort permit folosirea repetată de către numeroase persoane, potrivindu-se confortabil pe perioade lungi de timp, indiferent de forma și dimensiunea capului și indiferent dacă utilizatorii poartă sau nu ochelari.

Orientarea Epson asupra unei game largi de utilizări comerciale distinge gama Moverio de alți ochelari inteligenți de pe piață. Dezvoltată pentru funcționalitate, gama s-a dovedit populară printre clienții business și furnizorii de software independenți (ISV).

Modelul BT-35E va fi disponibil începând cu iulie 2018.

Caracteristici cheie:

 • Afișaj Epson Si-OLED

 • Rezoluție HD de 720p

 • Gamă largă de senzori integrați, inclusiv o cameră de 5 MP, giroscop, accelerometru, busolă și senzor de lumină ambientală

 • Casetă pentru interfață cu conectivitate HDMI și USB-C

 • Design compact și ușor – se potrivesc unei varietăți mari de dimensiuni ale capului și pot fi purtați peste ochelari

 • Acceptă conținut 3D din două surse alăturate

 • Șnur pentru purtat la gât, pentru o experiență hands-free completă

 • Punte nazală unică, potrivită pentru utilizarea peste ochelari

 • < >Brațe ajustabile pentru portabilitate îmbunătățită

  Epson furnizează API-ul pentru cameră și senzori