SPUNE ADIO CARTUŞELOR DE CERNEALĂ

Imprimantele cu sistem integrat de recipiente de cerneală includ
cerneală pentru 2 ani în cutia imprimantei¹

Economisiţi bani prin intermediul imprimantelor Epson cu sistem integrat de recipiente de cerneală

Calcularea economiilor se face cât ai spune 1 - 2 - 3

Selectaţi modelul Epson cu sistem integrat de recipiente de cerneală şi imprimanta cu care doriţi să îl comparaţi

Selectaţi utilizarea estimată şi cât de mult intenţionaţi să păstraţi imprimanta

Faceţi click pe „CALCULAŢI”

COST PE PAGINĂ CU PÂNĂ LA
00%
MAI MIC DECÂT IMPRIMANTELE
CONCURENTE²

1. Selectaţi o comparaţie

ITS MONOCROM VS. LASER MONOCROM
ITS COLOR VS. LASER COLOR
ITS COLOR VS. JET DE CERNEALĂ

Epson M100 vs Cannon LPB-6030B

Puteţi salva în comparaţie cu modelul selectat

Sau până la în comparaţie cu media pieţei²

AFIŞAŢI REZULTATELE DETALIATEIMPRIMAŢI ACEASTĂ PAGINĂ

Rezultatele dumneavoastră

Bazat pe un volum de pagini pe lună timp de luni, costul total de exploatare este indicat de linia roşie. Costul total de exploatare se bazează pe costul de achiziţie al echipamentelor hardware plus costurile permanente cu cerneala sau tonerul. Celelalte costuri pot influenţa costul total de exploatare şi pot aduce economii suplimentare, cum ar fi din consumabilele suplimentare utilizate de imprimantele laser şi din consumul de energie. Preţurile medii de vânzare pentru imprimante şi consumabile în USD ($) au fost obţinute din IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (date din trimestrul 4 din 2016) şi IDC EMEA Consumables Tracker (date din semestrul 2 al anului 2016).

  • MEDIA PIEŢEI

PENTRU TERMENI ŞI CONDIŢII ŞI PENTRU CURSURILE DE SCHIMB FACEŢI CLICK AICI

Comparaţi o altă imprimantă

Imprimare color fiabilă fără probleme

Fiecare imprimantă este echipată cu tehnologia Epson cu cap de printare Micro Piezo, ce oferă rezistenţă, calitate şi fiabilitate fără egal. Rezervorul de cerneală de capacitate foarte mare este complet integrat în imprimantă, astfel încât vă puteţi bucura de o imprimare color fiabilă fără problemele sau complicaţiile pe care le presupun alte sisteme de reîncărcare.

Tehnologia unică Epson de completare rapidă cu cerneală, cu capace şi filtre etanş, special concepute, asigură un nivel minim pentru pierderile de cerneală.

AFLĂ MAI MULTE

1 Cerneală pentru 2 ani în cutia imprimantei, conform volumului mediu lunar de imprimare (IDC WW Page Volume Program, 2015).

2 Comparaţie cu cele mai bine vândute 20 imprimante şi multifuncţionale laser monocrom A4 concurente, cu cele mai bine vândute 20 imprimante şi multifuncţionale laser color şi cu cele mai bine vândute 20 imprimante şi multifuncţionale cu jet de cerneală concurente, conform IDC EMEA Hardcopy Tracker (date din trimestrul 4 din 2015). Cost per pagină calculat utilizând preţul mediu de vânzare din IDC EMEA Consumables Tracker (date din semestrul 2 2015) şi volumele de imprimare publicate de producători din decembrie 2015. Pentru informaţii suplimentare, faceţi click aici şi căutaţi modelul dvs.

3 Volumele de imprimare sunt extrapolate pe baza metodologiei originale Epson din simularea imprimării modelelor de testare, prevăzute de standardul ISO/IEC 24712 sau ISO/IEC 29103, cu seturi de cerneluri de schimb. Volumele de imprimare menţionate NU se bazează pe standardul ISO/IEC 24711 sau ISO/IEC 29102. Volumele de imprimare menţionate pot varia în funcţie de imaginile pe care le imprimaţi, de tipul de hârtie pe care îl utilizaţi, de frecvenţa imprimărilor şi de condiţiile de mediu, cum ar fi temperatura. În timpul configurării iniţiale a imprimantei, o anumită cantitate de cerneală este utilizată pentru a umple duzele capului de printare, prin urmare volumul de imprimare al setului inclus iniţial poate fi mai mic. Pentru mai multe informaţii, faceţi click aici.