Spuneți adio cartușelor de cerneală

Economisiți până la 90 % din costurile de imprimare1

Economisiţi bani prin intermediul imprimantelor Epson EcoTank

Calcularea economiilor se face cât ai spune 1 - 2 - 3

Selectaţi modelul de Epson Ecotank şi imprimanta cu care doriţi să îl comparaţi

Selectaţi utilizarea estimată şi cât de mult intenţionaţi să păstraţi imprimanta

Faceţi click pe „CALCULAŢI”

COST PE PAGINĂ CU PÂNĂ LA
00%
MAI MIC DECÂT IMPRIMANTELE
CONCURENTE²

1. Selectaţi o comparaţie

ECOTANK COLOR VS. LASER MONOCROM
ECOTANK COLOR VS. LASER COLOR
ECOTANK COLOR VS. JET DE CERNEALĂ

2. Pentru ce intenționați să utilizați imprimanta?

Epson M100 vs Cannon LPB-6030B

Puteţi salva în comparaţie cu modelul selectat

Sau până la în comparaţie cu media pieţei²

AFIŞAŢI REZULTATELE DETALIATEIMPRIMAŢI ACEASTĂ PAGINĂ

Rezultatele dumneavoastră

Bazat pe un volum de pagini pe lună timp de luni, costul total de exploatare este indicat de linia roşie. Costul total de exploatare se bazează pe costul de achiziţie al echipamentelor hardware plus costurile permanente cu cerneala sau tonerul. Celelalte costuri pot influenţa costul total de exploatare şi pot aduce economii suplimentare, cum ar fi din consumabilele suplimentare utilizate de imprimantele laser şi din consumul de energie. Preţurile medii de vânzare pentru imprimante şi consumabile în RON au fost obţinute din IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (date din trimestrul 2 al anului 2019) şi IDC EMEA Consumables Tracker (date din semestrul 1 al anului 2019).

  • MEDIA PIEŢEI

Pentru a înţelege cum au fost calculate rezultatele, click aici pentru a vedea metodologia.

Comparaţi o altă imprimantă

Imprimare color fiabilă fără probleme

Fiecare imprimantă este echipată cu tehnologia Epson cu cap de printare Micro Piezo, ce oferă rezistenţă, calitate şi fiabilitate fără egal. Cartuşul de cerneală de capacitate foarte mare este complet integrat în imprimantă, astfel încât vă puteţi bucura de o imprimare color fiabilă fără murdăria sau complicaţiile pe care le presupun alte sisteme de reîncărcare.

Tehnologia unică Epson de completare rapidă cu cerneală, cu capace şi filtre etanş, special concepute, asigură un nivel minim pentru pierderile de cerneală.

AFLĂ MAI MULTE

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Aflaţi mai multe

1 Pe baza calculelor Epson, economii medii privind costul pe pagină și numărul mediu de cartușe de cerneală necesar pentru imprimarea aceluiași număr de pagini ca și recipientele de cerneală EcoTank „101” și „103”. Comparație între volumul mediu (imprimări A4 conform ISO/IEC 24711) al recipientelor EcoTank din seriile „101” și „103” și consumabilele originale (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, livrări din 2021, publicat în T1 2021) utilizate la cele mai bine vândute 25 de imprimante A4 cu jet de cerneală, pentru uz personal, sub 100 EUR (fără taxe) în Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Turcia (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, livrări din 2021, publicat în T1 2021). Cost pe pagină calculat prin împărțirea veniturilor relevante din vânzările de recipiente/cartușe și a volumului total la vânzările unitare.

2 Comparație cu cele mai bine vândute 20 de imprimante și multifuncționale laser monocrom A4 concurente, cu cele mai bine vândute 20 de imprimante și multifuncționale laser color concurente și cu cele mai bine vândute 20 de imprimante și multifuncționale cu jet de cerneală cu cartușe concurente, conform IDC EMEA Hardcopy Tracker (date din trimestrul 2 din 2018). Cost pe pagină calculat utilizând prețul mediu de vânzare din IDC EMEA Consumables Tracker (date din semestrul 2 din 2017) și volumele de imprimare publicate de producători din septembrie 2018. Pentru informații suplimentare, faceți click aici.

3 Volumele de imprimare menționate sunt extrapolate pe baza metodologiei originale Epson din simularea imprimării modelelor de testare, prevăzute de standardul ISO/IEC 24712. Volumele de imprimare menționate NU se bazează pe standardul ISO/IEC 24711. Volumele de imprimare menționate pot varia în funcție de imaginile pe care le imprimați, de tipul de hârtie pe care îl utilizați, de frecvența imprimărilor și de condițiile de mediu, cum ar fi temperatura. În timpul configurării inițiale a imprimantei, o anumită cantitate de cerneală este utilizată pentru a umple duzele capului de printare, prin urmare volumul de imprimare al setului inclus inițial poate fi mai mic.