CERNEALĂ PÂNĂ LA 3 ANI ÎN CUTIA IMPRIMANTEI

Descoperiţi uşurinţa de utilizare şi economiile imprimării fără cartuşe. Imprimantele noastre EcoTank sunt livrate cu cerneală suficientă până la 3 ani în cutia imprimantei¹, economisind până la 90%² din costurile de imprimare.

VIZIONAŢI CLIPUL VIDEO

Economisiţi bani prin intermediul imprimantelor Epson EcoTank

Calcularea economiilor se face cât ai spune 1 - 2 - 3

Selectaţi modelul de Epson Ecotank şi imprimanta cu care doriţi să îl comparaţi

Selectaţi utilizarea estimată şi cât de mult intenţionaţi să păstraţi imprimanta

Faceţi click pe „CALCULAŢI”

COST PE PAGINĂ CU PÂNĂ LA
00%
MAI MIC DECÂT IMPRIMANTELE
CONCURENTE²

1. Selectaţi o comparaţie

ECOTANK COLOR VS. IMPRIMANTĂ LASER MONOCROM
ECOTANK COLOR VS. LASER COLOR
ECOTANK COLOR VS. JET DE CERNEALĂ

Epson M100 vs Cannon LPB-6030B

Puteţi salva în comparaţie cu modelul selectat

Sau până la în comparaţie cu media pieţei²

AFIŞAŢI REZULTATELE DETALIATEIMPRIMAŢI ACEASTĂ PAGINĂ

Rezultatele dumneavoastră

Bazat pe un volum de pagini pe lună timp de luni, costul total de exploatare este indicat de linia roşie. Costul total de exploatare se bazează pe costul de achiziţie al echipamentelor hardware plus costurile permanente cu cerneala sau tonerul. Celelalte costuri pot influenţa costul total de exploatare şi pot aduce economii suplimentare, cum ar fi din consumabilele suplimentare utilizate de imprimantele laser şi din consumul de energie. Preţurile medii de vânzare pentru imprimante şi consumabile în USD ($) au fost obţinute din IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (date din trimestrul 4 din 2016) şi IDC EMEA Consumables Tracker (date din semestrul 2 al anului 2016).

  • MEDIA PIEŢEI

Pentru a înţelege cum au fost calculate rezultatele, click aici pentru a vedea metodologia.

Comparaţi o altă imprimantă

Imprimare color fiabilă fără probleme

Fiecare imprimantă este echipată cu tehnologia Epson cu cap de printare Micro Piezo, ce oferă rezistenţă, calitate şi fiabilitate fără egal. Cartuşul de cerneală de capacitate foarte mare este complet integrat în imprimantă, astfel încât vă puteţi bucura de o imprimare color fiabilă fără murdăria sau complicaţiile pe care le presupun alte sisteme de reîncărcare.

Tehnologia unică Epson de completare rapidă cu cerneală, cu capace şi filtre etanş, special concepute, asigură un nivel minim pentru pierderile de cerneală.

AFLĂ MAI MULTE

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Aflaţi mai multe

1 Cerneală suficientă până la 3 ani, în baza unor volume medii lunare de imprimare de 290 de pagini.

2 Comparaţie cu cele mai bine vândute 20 de imprimante şi multifuncţionale laser monocrom A4 concurente, cu cele mai bine vândute 20 de imprimante şi multifuncţionale laser color concurente şi cu cele mai bine vândute 20 de imprimante şi multifuncţionale cu jet de cerneală concurente conform IDC EMEA Hardcopy Tracker (date din trimestrul 4 din 2019). Cost per pagină calculat utilizând preţul mediu de vânzare din IDC EMEA Consumables Tracker (date din semestrul 1 2019) şi volumele de imprimare publicate de producători din septembrie 2019. Pentru informaţii suplimentare, faceţi clic aici.

3 Volumele de imprimare menţionate sunt extrapolate pe baza metodologiei originale Epson din simularea imprimării modelelor de testare, prevăzute de standardul ISO/IEC 24712. Volumele de imprimare menţionate NU se bazează pe standardul ISO/IEC 24711. Volumele de imprimare menţionate se bazează pe recipientele de cerneală de schimb şi pot varia în funcţie de imaginile pe care le imprimaţi, de tipul de hârtie pe care îl utilizaţi, de frecvenţa printurilor şi de condiţiile de mediu, cum ar fi temperatura. În timpul configurării inițiale a imprimantei, o anumită cantitate de cerneală este utilizată pentru a umple duzele capului de printare, prin urmare volumul de imprimare al setului inclus inițial poate fi mai mic.