PUTEREA DE A INSPIRA

Captivaţi audienţa cu proiectoarele noastre laser inovatoare. Beneficiaţi de imagini de calitate superioară, întreţinere minimă, flexibilitate maximă şi un plus de fiabilitate.

O nouă eră pentru prezentarea pe ecran lat

Duceţi calitatea imaginilor la un nou nivel cu cea mai nouă gamă de proiectoare fixe pentru spaţii mari, cu o tehnologie de proiecţie laser inovatoare şi cu primul proiector laser WUXGA 3LCD de 12.000 lm din lume1. Captaţi atenţia audienţei cu rezoluţie Full HD şi tehnologie de amplificare 4K, care permite utilizatorilor să experimenteze efectul 4K.

Perfecţiune vizuală

Creaţi proiecţii excepţionale în amfiteatre, galerii, centre comerciale şi nu numai. Apreciatele noastre tehnologii 3LCD şi cu sursă de lumină laser transmit mesajul chiar şi în încăperi iluminate, cu imagini care au culori de trei ori mai luminoase2 decât concurenţa.

O nouă lume pentru prezentări

Impresionaţi audienţa cu caracteristici şi instrumente de prezentare inovatoare, cum ar fi instalarea flexibilă la 360°, obiectivele motorizate care pot fi înlocuite, prezentarea pe ecran împărţit, funcţia de memorare a poziţiei obiectivului care economiseşte timp şi o cameră integrată, pentru calibrarea corespunzătoare a imaginii.

Fiabilitate excepţională

Vă prezentăm proiectoarele fixe sofisticate, pentru ecrane mari, pe care vă puteţi baza cu adevărat. Instalarea şi configurarea sunt simple, iar durata de viaţă a laserului de până la 56.000 ore şi ciclul de întreţinere a filtrului de până la 30.000 ore3 reduc mentenanţa la minimum.

Precizie laser

Beneficiaţi de calitate şi fiabilitate fără egal, datorită noii surse de lumină laser şi filtrului avansat. Combinaţi caracteristicile versatile de prezentare cu utilizarea timp de 30.000 ore3 fără întreţinere şi cu performanţele constante, pentru o siguranţă suplimentară în timpul prezentărilor importante. Astfel de inovaţii tehnologice ne asigură în continuare primul loc4 în domeniul proiectoarelor, la fel cum o fac încă din 2001.

Cifre impresionante

Impresionaţi chiar şi cele mai experimentate audienţe cu o serie de caracteristici cu tehnologie superioară, care duc prezentările la nivelul următor, indiferent de mediu.

Aproape oriunde

Creaţi imagini atractive în situaţii neobişnuite, fără distorsionări sau pierderi de luminozitate, chiar şi în colţuri sau pe suprafeţe curbe. Proiectorul poate fi rotit până la 360° în orice direcţie, pentru a putea utiliza şi podeaua şi tavanul.

Ore de utilizare a sursei laser

Dacă aveţi nevoie de un proiector pe care să vă puteţi baza, seria EB-L1000 va oferi cu siguranţă ceea ce căutaţi. Sursa de lumină laser durează până la 56.000 ore, în funcţie de modul de vizualizare, iar motorul optic are, de obicei, o durată de viaţă între 20.000 şi 56.000 ore3, asigurând prezentări fără probleme.

Performanţe pe termen lung

Fiecare proiector este oferit cu o garanţie de 20.000 ore3 sau cinci ani (oricare dintre condiţii survine prima) pentru a furniza performanţe pe termen lung şi o siguranţă suplimentară, permiţându-vă să vă concentraţi asupra prezentărilor.

Putere compactă

Mic şi puternic; modelul inovator WUXGA EB-L1500U/1505U de 12.000 lm îmbunătăţeşte performanţele prezentărilor şi este, de asemenea, cu 18 % mai mic şi cu 8 % mai uşor decât proiectoarele de 12.000 Im concurente.5

Perfecţiune cu proiectoare multiple

Creaţi imagini excepţionale la scară largă utilizând proiectoare suplimentare, beneficiind de alăturări şi îmbinări perfecte, balans de alb optimizat şi de o potrivire mai bună a culorii negre între unităţi. Reglaţi cu precizie poziţia de start, lăţimea marginii şi nivelul de culoare neagră din amestec şi economisiţi timp prin reducerea zonelor suprapuse.

Raport de contrast nativ

Proiectaţi imagini cu contrast clar, chiar şi în lumină diurnă sau cu luminile aprinse. O luminozitate ridicată de până la 12.000 lm şi un raport de contrast nativ de 2.000:1 asigură nuanţe de negru foarte intense şi un alb foarte luminos. Există chiar şi un senzor interior pentru reglarea intensităţii luminii albastre şi galbene, pentru ca albul să fie şi mai atractiv.

Două ecrane într-unul singur

Comparaţi diferite subiecte şi îmbunătăţiţi prezentările prin intermediul funcţiei de ecran împărţit, care facilitează proiecţia simultană de imagini din două surse.

Rezoluţie de calitate 4K

Modernizaţi prezentările prin intermediul tehnologiei de amplificare 4K, care dublează efectiv rezoluţia, pentru a obţine imagini şi mai bune. Aceasta oferă utilizatorilor o experienţă 4K cu texturi îmbunătăţite, claritate şi detalii excepţionale. Atinge aceste performanţe prin deplasarea cu jumătate de pixel a conţinutului Full HD 1080p pe diagonală.

4K
Full HD
Tehnologie Epson 3LCD – de trei ori mai luminoasă decât tehnologia concurentă
Tehnologie de proiecţie convenţională DLP cu 1 cip

3LCD - combinaţia perfectă

Tehnologiile noastre 3LCD combină rezoluţia superioară, luminozitatea şi culorile bogate pentru a produce imaginii vibrante şi captivante chiar şi în încăperi foarte luminoase. Motoarele noastre optice cu 3 cipuri, bazate pe semiconductoare, optimizează balansul de alb şi potrivirea culorii negre pentru o îmbinare perfectă. Luminozitatea pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel înalt oferă imagini constante şi de trei ori mai luminoase2 decât proiectoarele DLP cu 1 cip, fără niciun efect de curcubeu.

Imaginii de dimensiuni mari

Vedeţi imagini cu detalii complete pentru conţinutul Full HD pe ecran lat, la rezoluţia nativă standard WUXGA. Puteţi beneficia de o experienţă de vizionare excelentă prin intermediul primului model laser WUXGA de 12.000 lm din lume1, EB-L1500U/1505U.

Gamă mai largă de culori

Beneficiaţi de culori mai vibrante, reproduse cu o precizie mai mare, prin intermediul tehnologiei Epson. Gamă cromatică de până la trei ori2 mai largă decât cea a proiectoarelor DLP cu 1 cip, prin intermediul panourilor HTPS Epson. De asemenea, puteţi regla tonalităţile, saturaţia şi luminozitatea pentru fiecare culoare din modelele cromatice RGB şi CMY.

Organic vs. anorganic
Anorganic
(sticlă, fier, aluminiu etc.)
Organic
(hârtie, lemn, plastic etc.)
  Rezistenţă la lumină DA NU
  Rezistentă la căldură DA NU

Spre deosebire de substanţele organice, cele anorganice nu conţin carbon, ceea ce înseamnă că au o durată mai lungă de viaţă

Panouri LCD anorganice şi disc cu fosfor pentru fiabilitate excepţională

Beneficiaţi de imagini superioare pentru o perioadă mai lungă de timp prin intermediul noului disc cu fosfor dezvoltat de Epson. Acesta este fabricat din material anorganic oferind o rezistenţă superioară la lumină şi căldură, pentru a beneficia de o fiabilitate excelentă. Am dezvoltat şi panouri LCD anorganice. Combinaţia dintre discul cu fosfor anorganic şi panourile LCD anorganice într-un proiector laser produce imagini luminoase, vibrante, pe perioade extrem de lungi de timp.

Perioada de întreţinere a laserului şi lămpii

Laser

Lampă

0 ore (nou)

30.000 ore

30.000 ore de utilizare fără întreţinere3

Minimizaţi încărcarea fluxurilor de lucru; beneficiaţi de 30.0003 ore de utilizare fără întreţinere prin intermediul noii surse de lumină laser, care include un disc cu fosfor anorganic şi panouri LCD anorganice. Datorită acestei tehnologii, proiectoarele din seria EB-L1000 sunt foarte fiabile şi durabile, reducând astfel timpul consumat cu întreţinerea. În plus, filtrul de aer electrostatic avansat are o durată de viaţă până la 30.000 de ore.

Prezentări excelente

Aceste proiectoare vă oferă posibilitatea de a depăşi obiectivele cu privire la prezentări. Posibilităţile cresc, datorită instrumentelor şi caracteristicilor versatile care sunt proiectate pentru a satisface cerinţele schimbătoare şi aşteptările din ce în ce mai mari ale audienţelor.

Gamă de obiective

Datorită flexibilităţii, aceste proiectoare pot fi adaptate pentru a se potrivi în spaţii şi configuraţii diverse, prin intermediul obiectivelor motorizate. Această colecţie include un obiectiv cu abatere zero pentru distanţe ultrascurte (UST)6 care produce o imagine de 100 inci de la o distanţă de numai 76 cm. O serie de obiective simplifică, de asemenea, utilizarea unui suport existent pentru tavan sau perete.

Instalare versatilă

Proiectaţi imagini perfect uniforme prin intermediul obiectivului automat echipat cu un nou motor în trepte, pentru o reglare foarte precisă a imaginilor de până la +/- 67 % pe verticală şi +/-30 % pe orizontală. Acest lucru poate fi realizat manual sau de la telecomandă şi este foarte util pentru îmbinarea marginilor şi gruparea proiectoarelor. Puteţi memora până la zece setări pentru obiective, iar noua funcţie a dispozitivului de control OSD vă oferă posibilitatea de a transmite comenzi prin web sau printr-un dispozitiv inteligent.

Conectivitate extinsă

Configurarea şi integrarea sunt simplificate datorită gamei de intrări diverse. Compatibilitatea cu HD-SDI/HDBase-T oferă imagini video full HD, audio şi Ethernet, iar intrarea 3G-SDI de pe EB-L1500U/EB-L1505U/EB-L1405U vă permite să proiectaţi imagini fără compresie.

Cameră integrată

Proiecţii constante şi întreţinere minimă, datorită camerei integrate. Aceasta detectează imaginile care şi-au pierdut uniformitatea de-a lungul timpului, neconcordanţele subtile dintre proiectoare multiple şi permite corecţia automată a culorilor. Puteţi alege dacă să verificaţi manual sau să setaţi verificarea automată la intervale regulate.

Gamă de produse

Specificaţii

Specificaţii obiective opţionale

Tip obiectiv Pentru distanţe ultrascurte6 Pentru distanţe scurte Pentru distanţe scurte Pentru proiecţie lată Pentru proiecţie lată Pentru distanţe medii Pentru distanţe medii Pentru distanţe medii Pentru distanţe medii Pentru distanţe mari
Referinţă ELPLX018 ELPU03 ELPU04 ELPLW05 ELPLW069 ELPLM08 ELPLM09 ELPLM10 ELPLM11 ELPLL08
Număr de comandă V12H004X01 V12H004U03 V12H004U04 V12H004W05 V12H004W06 V12H004M08 V12H004M09 V12H004M0A V12H004M0B V12H004L08
Obiectiv opţional
Tip de focalizare/zoom Motorizat Motorizat Motorizat Motorizat Motorizat Motorizat Motorizat Motorizat Motorizat Motorizat
Raport de zoom (optic) Nu este cazul 1.2x 1.2x 1.4x 1.37x 1.6x 1.6x 1.5x 1.5x 1.39x
Raport de proiecţie 0.35:1 0.65 – 0.78:1 0.87 – 1.06:1 1.04 – 1.46:1   1.45 – 2.32:1 2.15 – 3.49:1 3.31 – 5.07:1 4.84 – 7.39:1 7.2 – 10.12:1
Modelele EB-L1500U/1505U   0.48 – 0.57:1 0.64 – 0.78:1 0.76 – 1.07:1 1.19 – 1.63:1   1.58 – 2.56:1 2.43 – 3.71:1 3.54 – 5.41:1 5.28 – 7.72:1
Raport de aspect 16:10 16:10 16:10 16:10 16:10 16:10 16:10 16:10 16:10 16:10
Număr F   2.0 – 2.26 2.0 – 2.1 2.0 – 2.23 1.8 – 2.26 1.65 – 2.27 1.8 – 2.51 1.81 – 2.4 1.81 – 2.34 1.8 – 2.45
Lungime focală (mm) 5.8 11.1 – 13.1 14.8 – 17.7 17.6 – 24.3 27.3 – 37.0 24.0 – 38.2 36 – 57.4 55.4 – 83.3 80.6 – 121.1 119 – 165.4
Interval dimensiuni ecran (inci) 100 – 400 80 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300
Deplasare obiectiv V: ±17%
H: ±10%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
  V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
Modelele EB-L1500U/1505U   V: ±24%
H: ±10%
V: ±60%
H: ±18%
V: ±24%
H: ±10%
V: ±60%
H: ±18%
  V: ±60%
H: ±18%
V: ±60%
H: ±18%
V: ±60%
H: ±18%
V: ±60%
H: ±18%
Greutate 3.5 1.8 3.1 1.45 2.95 1.2 1.9 2.2 2.2 2.2

Specificaţii tehnice

EB-L1100U EB-L1200U EB-L1300U EB-L1405U Modelele EB-L1500U/1505U
Tehnologie Tehnologie laser Epson 3LCD
Rezoluţie/raport de aspect WUXGA/16:10
Amplificare 4K Da
Raport de contrast (dinamic/nativ) >2,000,000:1 / 2,000:1 >2,000,000:1 / 2,000:1 >2,000,000:1 / 2,000:1 >2,000,000:1 / 2,000:1 >2,000,000:1 / 2,000:1
Luminozitate pe culoare şi pe alb (lumeni) (standard/economic) 6,000 7,000 8,000 12,000
Durata de viaţă a laserului (ore) (standard/economic) 20,000 / 56,000
Dimensiune imagine (inci) 50 - 300
Raport de proiecţie 1.45 - 2.31 : 1 1.58 - 2.56 : 1
Număr F obiectiv (F) distanţă focală (f) (mm) 1.7 - 2.3 1.8 – 2.51
Raportul de zoom 1.6x
KCorecţie trapez (orizontală/verticală) ± 30 ° / ± 45 °
Deplasare obiectiv (orizontală/verticală) ± 67 ° / ± 30 °
Difuzoare 10w x 1 Nu este cazul Nu este cazul
Zgomot (standard/economic) (dB) 35 / 29 37 / 31
Consum de energie (W) (pornit/economic/standby) 454 / 353 / 0.5 566 / 384 / 0.5 625 / 417 / 0.5 908 / 597 / 0.5
Greutate (kg) 21 22
Dimensiuni L×A×Î (mm) 586×492 ×211 586×492 ×211
Conectivitate HDMI (W/HDCP2.2) x1, DVI-D x1,HDBaseT (W/HDCP2.2) x1
Video Intrare: PC (D-sub 15), Componentă (5BNC) Ieşire: Ieşire monitor (D-sub 15) Intrare: 3G-SDI, PC (D-sub 15), componentă (5BNC)Ieşire: Ieşire monitor (D-sub 15)
Comandă LAN (RJ45), RS232 (IN) DMX Art-Net (RJ45), LAN (RJ45), RS232 (IN)
USB USB tip A (Wi-Fi opţional, actualizare de firmware prin unitate flash USB), USB tip B (doar pentru service)
Audio Intrare: Stereo mini x3 Ieşire: Stereo mini x1
Accesorii incluse Cablu de alimentare, cablu computer, protecţie cablu, clemă cablu HDMI, capac obiectiv, telecomandă, manual de utilizare.
Garanţie proiector7 Cinci ani sau 20.000 ore, oricare dintre condiţii survine prima
Toate specificaţiile sunt preliminare. Informaţiile privind produsul se pot modifica fără nicio notificare prealabilă.

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre seria EB-L1000, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. EB-L1505U/EB-L1500U este primul şi singurul proiector laser 3LCD WUXGA de 12.000 lumeni de pe piaţă în luna noiembrie a anului 2015.
  2. Luminozitatea pe culoare a fost măsurată în conformitate cu standardul IDMS 15.4. Luminozitatea pe culoare variază în funcţie de condiţiile de utilizare. Proiectoarele 3LCD Epson cele mai bine vândute destinate mediului de afaceri şi educaţional comparate cu proiectoarele DLP cu 1 cip cele mai bine vândute, în baza datelor NPD din perioada iunie 2013 - mai 2014 şi datelor cercetărilor PMA pentru trimestrele 1-3 din 2013. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.epson.ro/clo
  3. Sursa de lumină laser oferă o calitate de lungă durată a imaginii şi o fiabilitate superioară, cu o durată de viaţă tipică între 20.000 ore şi 56.000 ore, în funcţie de modul selectat
  4. Cea mai mare cotă de piaţă pentru proiectoarele de cel puţin 500 lumeni. (Studiu realizat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001-2015.)
  5. Dimensiunile (L586 x A467 x Î185) şi greutatea (22 kg) modelului EB-L1505U/EB-L1500U, în comparaţie cu dimensiunile (L530 x A548,5 x Î200 ) şi greutate (24 kg) Panasonic PT-DZ13K, îl fac cel mai mic şi mai uşor proiector de 12.000 lm de pe piaţă în decembrie 2015
  6. Disponibile din toamna anului 2016.
  7. Ofertele de garanţie nu sunt disponibile pentru toate ţările. Vă rugăm să contactaţi reprezentantul Epson local.
  8. Obiectivele ELPLX01/ ELPLM08 nu sunt disponibile pentru EB-L1500U şi EB-L1505U
  9. Obiectivul ELPLW06 este disponibil doar pentru EB-L1500U şi EB-L1505U