See how #EpsonSavesEnergy with Lewis Hamilton

VIZIONAŢI FILMUL

Obţineţi un avantaj competitiv cu imprimantele cu jet de cerneală de la Epson

Tehnologia imprimantelor business cu jet de cerneală de la Epson permite clienţilor din întreaga Europă să transforme modelul economic al tipăririi pentru afacerile şi organizaţiile lor. Înlocuirea unei imprimante laser cu o imprimantă cu jet de cerneală de la Epson este o decizie uşoară, cu beneficii care vă pot reduce cheltuielile generale, pot îmbunătăţi productivitatea şi pot reduce consumul de energie.

Cu imprimantele cu jet de cerneală de la Epson, economisiţi energie şi reduceţi deşeurile.

Reduceţi în mod considerabil deşeurile şi costurile cu energia trecând de la o imprimantă laser la o imprimantă cu jet de cerneală de la Epson. Acestea pot produce cu până la 99% mai puţine deşeuri2 şi folosesc cu până la 96% mai puţină energie faţă de o imprimantă laser3.

Tipărire mai rapidă şi mai fiabilă cu imprimantele cu jet de cerneală de la Epson.

Treceţi de la o imprimantă laser la o imprimantă cu jet de cerneală de la Epson pentru a economisi timp şi pentru a creşte productivitatea. O imprimantă cu jet de cerneală de la Epson este cu până la de 3,5 ori mai rapidă4 decât o imprimantă laser şi reduce timpul de întreţinere şi de intervenţie cu până la 98%5.

Descoperiţi cât de mult CO2 şi electricitate puteţi economisi

În testele independente, modelele WorkForce Pro de la Epson au utilizat cu până la 96% mai puţină energie decât imprimantele şi copiatoarele laser3. Vedeţi cât de multă electricitate şi cât de mult CO2 puteţi economisi, utilizând calculatorul nostru.

AFLAŢI MAI MULTE
WF-C5710DWF

Studii de caz

Consum mai scăzut de energie, cost total redus

Vedeţi cât de mult puteţi economisi cu gama WorkForce Pro pe durata de viaţă a imprimantei, utilizând calculatorul nostru uşor de folosit pentru costul total de exploatare.

AFLAŢI MAI MULTE

Unde puteţi cumpăra

Aveţi nevoie de ajutor pentru a vă decide ce imprimantă cu jet de cerneală de la Epson să achiziţionaţi? Găsiţi cel mai apropiat distribuitor de produse Epson.

AFLAŢI MAI MULTE

Un serviciu de tipărire la cost fix care vă oferă controlul

Având grijă de toate cerinţele dumneavoastră de imprimare, oricât de mici sau de mari, cu costuri mici, simple şi fixe, Print365 vă oferă control deplin şi vizibilitate asupra tipăririi şi vă ajută să o gestionaţi fără probleme. Este soluţia directă şi completă de tipărire care reduce problemele, costurile şi deşeurile.

AFLAŢI MAI MULTE Print365
Print365 printer

Contactaţi-ne chiar astăzi

Pentru mai multe informaţii despre gama noastră de imprimante business cu jet de cerneală, introduceţi-vă datele mai jos, iar un reprezentant Epson va lua legătura cu dumneavoastră.

MAI AVEŢI ALTE SOLICITĂRI?
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1Economii bazate pe costul pe pagină CPP (cost pe pagină). Comparaţie făcută cu primele 10 cele mai bine vândute imprimante laser color, cu o viteză de tipărire cuprinsă între 1 şi 30 de pagini pe minut, din Europa de Vest şi din Europa Centrală şi de Est, în 12 luni până în iunie 2017. Definiţia fost dată de IDC. Datele CPP sunt preluate din raportul de informaţii GAP pentru august 2017 şi reprezintă o medie a preţurilor din Germania, Franţa şi Regatul Unit (cu valoarea în euro, conform GAP). Valorile Epson se bazează pe RRP (preţul recomandat) al pungilor de cerneală XXL (volum de imprimare de 5.000 de pagini conform IEEE/ISO 24711/24712). Preţul pentru modelele concurente a fost cel mai redus CPP disponibil.

2În testele independente, modelele WorkForce Pro RIPS de la Epson produc cu până la 99% mai puţine deşeuri, faţă de imprimantele şi copiatoarele laser. În urma testărilor efectuate de BLI, contractate de Epson, pe durata a două luni, până în februarie 2017, comparativ cu o gamă de echipamente concurente.

3În urma testărilor efectuate de BLI, contractate de Epson, pe durata a două luni, până în februarie 2017, comparativ cu o gamă de echipamente concurente. Modelele alese sunt bazate pe date preluate de la IDC despre cel mai bine vândute cinci modele la nivel global, în categoria 11-20 ppm A4 şi în categoria segment 2 A3, utilizând doar un singur model de motor pentru fiecare, adăugând un dispozitiv A3 de la HP. Consumul de energie a fost calculat în wH pentru o imprimare de 5 minute, în comparaţie cu imprimantele şi copiatoarele laser.

4În testele independente, modelele WorkForce Pro sunt cu până la de trei ori şi jumătate mai rapide la tipărirea primei pagini, decât imprimantele laser şi copiatoarele color. În urma testărilor efectuate de BLI, pe durata a două luni, până în aprilie 2017, Timpul pentru tipărirea primei pagini (FPOT) după inactivitate peste noapte, comparativ cu toate echipamentele competitorilor testate la momentul publicării. FPOT este considerat după o noapte de inactivitate atunci când echipamentul rămâne inactiv peste noapte şi timpul în secunde este măsurat incluzând încălzirea, procesarea, crearea imaginii şi printarea unei singure pagini de testare în tavă.

5În testele independente, modelele WorkForce Pro RIPS de la Epson au redus timpul intervenţiilor cu până la 98% faţă de imprimantele şi copiatoarele laser. În urma testărilor efectuate de BLI, contractate de Epson, pe durata a două luni, până în februarie 2017, comparativ cu o gamă de echipamente concurente.