Obţineţi un avantaj competitiv cu imprimantele cu jet de cerneală de la Epson

Tehnologia imprimantelor business cu jet de cerneală de la Epson permite clienţilor din întreaga Europă să transforme modelul economic al tipăririi pentru afacerile şi organizaţiile lor. Înlocuirea unei imprimante laser cu o imprimantă cu jet de cerneală de la Epson este o decizie uşoară, cu beneficii care vă pot reduce consumul de energie, pot îmbunătăţi productivitatea şi pot reduce deşeurile.

Îmbunătăţiţi productivitatea

Treceţi de la o imprimantă laser la o imprimantă cu jet de cerneală de la Epson pentru a economisi timp şi pentru a creşte productivitatea. Un multifuncţional Epson cu jet de cerneală este de până la 3,5 ori mai rapid2 şi necesită cu până la 98%3 mai puţină intervenţie comparativ cu o imprimantă cu laser.

Descoperiţi cât de mult CO2 şi electricitate puteţi economisi

În testele independente, modelele WorkForce Pro de la Epson au utilizat cu până la 96% mai puţină energie decât imprimantele şi copiatoarele laser3. Vedeţi cât de multă electricitate şi cât de mult CO2 puteţi economisi, utilizând calculatorul nostru.

AFLAŢI MAI MULTE
WF-C5710DWF

Produse

Studii de caz

Consum mai scăzut de energie, cost total redus

Vedeţi cât de mult puteţi economisi cu gama WorkForce Pro pe durata de viaţă a imprimantei, utilizând calculatorul nostru uşor de folosit pentru costul total de exploatare.

AFLAŢI MAI MULTE

Unde puteţi cumpăra

Aveţi nevoie de ajutor pentru a vă decide ce imprimantă cu jet de cerneală de la Epson să achiziţionaţi? Găsiţi cel mai apropiat distribuitor de produse Epson.

AFLAŢI MAI MULTE

Un serviciu de tipărire la cost fix care vă oferă controlul

Având grijă de toate cerinţele dumneavoastră de imprimare, oricât de mici sau de mari, cu costuri mici, simple şi fixe, Print365 vă oferă control deplin şi vizibilitate asupra tipăririi şi vă ajută să o gestionaţi fără probleme. Este soluţia directă şi completă de tipărire care reduce problemele, costurile şi deşeurile.

AFLAŢI MAI MULTE Print365
Print365 printer

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne chiar astăzi

Pentru mai multe informaţii despre gama noastră de imprimante business cu jet de cerneală, introduceţi-vă datele mai jos, iar un reprezentant Epson va lua legătura cu dumneavoastră.

MAI AVEŢI ALTE SOLICITĂRI?
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 În urma testărilor efectuate de BLI, contractate de Epson, pe durata a două luni, până în februarie 2015. Modele concurente selectate de la primii zece furnizori de multifuncţionale pe baza datelor IDC din EMEAR pentru 2015 pentru categoria de imprimante laser A4 color cu viteze de 11-30 ppm. Consumul de energie a fost calculat în wH pentru o imprimare de 5 minute, în comparaţie cu imprimantele şi copiatoarele laser.

2 Conform testelor efectuate de BLI, de-a lungul a două luni până în februarie 2015, FPOT (viteza de imprimare a primei pagini) după o noapte de inactivitate, în comparaţie cu toate echipamentele testate la momentul publicării. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.epson.eu/inkjetsaving.

3 În cadrul unor teste independente, modelele Epson WorkForce Pro RIPS au redus timpul dedicat intervenţiilor cu până la 98% în comparaţie cu imprimantele şi copiatoarele laser. În urma testărilor efectuate de BLI, contractate de Epson, pe durata a două luni, până în februarie 2015, comparativ cu o gamă de echipamente concurente. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.epson.eu/inkjetsaving.